Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

"ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ"

Στην ίδια εκπομπή του Σούπερ 104, 3 μίλησε και ο πρώην κόουτς του Κρόνου Παναγιώτης Κοντογιάννης, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν στη Φλόγα, αφού εν τέλει κατάφερε να μείνει στην Β Εθνική.

Ο Θεσσαλονικιός κόουτς τόνισε μεταξύ άλλων πως " είμαι 40 χρόνια στο μπάσκετ δεν έχω συναντήσει ξανά απεργία παικτών. Δεν έπρεπε να φθάσει εκεί το πράγμα. Εύκολα θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί η ομάδα. Καταφέραμε όλοι να ρίξουμε την ομάδα. Έγιναν αστεία πράγματα".

"ΜΑΛΩΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ"

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του πρώην κόουτς του Κρόνου πως "κάθε μέρα μάλωνα με τη Διοίκηση και τους παίκτες για να κάνουν το σωστό. Η μεν να πληρώσει και οι δε να κατέβουν στην προπόνηση. Απαράδεκτο αυτό που έκαναν οι παίκτες. Φοβήθηκαν οτι δεν θα πληρωθούν ποτέ. Ήταν δυο μήνες απλήρωτοι, αλλά αισθάνθηκαν οτι δεν θα ξαναπάρουν λεφτά. Το λάθος έγινε τα Χριστούγεννα όταν δεν πληρώθηκαν. Εκεί εσπασαν όλα. Κανένας δεν έτρεξε ωστόσο στην πόλη για να βρει λεφτά. Δεν υπήρχαν λεφτά και το πρόβλεψαν οι παίκτες .

ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΑΝ...

Σε ότι αφορά τη Διοίκηση ο κόουτς είπε, οτι "Το Συμβούλιο δεν διεκδίκησε αυτά που έπρεπε από την πόλη. Πέρυσι ήθελαν να βοηθήσουν και να αναπτύξουν το μπάσκετ. Δεν το έκαναν. Δεν έτρεξαν. Στο σημερινό μπάσκετ αν θες να πετύχεις θα πρέπει να έχεις ανθρωπους. Τα Γιάννενα είναι έξω από το παιχνίδι γιατί δεν έχουν καταλάβει, οτι το μπάσκετ είναι επαγγελματικό. Φέτος πήγαμε πολύ πίσω. Σε καμιά 10ετία θα συνέλθει η κατάσταση στο μπάσκετ των Ιωαννίνων. Κάποιοι θα πρέπει να ενοχληθούν και να ενδιαφερθούν".

ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να ξανάρθει να δουλέψει στην πόλη. "Περαστικός να δω τους φίλους μου θα έρθω. Για μπάσκετ όχι. Τελείωσα με την πόλη" τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου