Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

NEA ΑΠΟ ΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

>ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΕΚ...


Tο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο Νότου μπορεί να ολοκληρώθηκε την Κυριακή που πέρασε, ωστόσο απέμενε η απόφαση της ΚΕΔ για το αν θα επαναληφθεί το παιχνίδι Πειραϊκός - ΑΕΚ Άργους. Αυτή η απόφαση που δεν είχε βγει, εμπόδιζε τους ιθύνοντες του Άργους να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολυμελής επιτροπή της ΚΕΔ ενημέρωσε τους ανθρώπους του συλλόγου της ΑΕΚ πως δικαιώθηκαν και πλέον στην ομάδα ξεκίνησαν τους πανηγυρισμούς. Η απόφαση αυτή, όμως, άργησε χαρακτηριστικά και ελήφθη όταν όλα είχαν κριθεί. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά του Πειραϊκού...

Όπως και να έχει, πάντως, η ομάδα που θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας θα είναι το συγκρότημα του Κώστα Οικονομάκη, που ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη μέρα...

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Τέλος ο Μάργαρης

Η αγωνιστική περίοδος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ολοκληρώθηκε και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες κινήσεις παικτών. Ο Κώστας Μάργαρης δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Κόροιβο και τη νέα σεζόν με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν από τώρα στο μυαλό τους την αναζήτηση του αντικαταστάτη.
Ο λόγος, δεν είναι αγωνιστικός, αλλά το γεγονός ότι ο 24χρονος φόργουορντ καλείται να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Παράλληλα, ο Βασίλης Νιπεργιάλης θα έχει εντός των ημερών συνάντηση με τους διοικούντες για να αποφασιστεί αν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους. Το κλίμα είναι θετικό και το πιο πιθανό είναι ο Έλληνας προπονητής να παραμείνει άλλη μια χρονιά τουλάχιστον στον πάγκο της ομάδας της Αμαλιάδας.


ΛΙΒΑΔΕΙΑ: Νέο ΔΣ και τέλος οι Ψάλτου


Στασιμότητα επικρατεί στις τάξεις της Λιβαδειάς, καθώς την Τετάρτη 6 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές που θα αναδείξουν το νέο ΔΣ. Ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία. Έτσι, παραμένει νεφελώδες το τοπίο γύρω από την παραμονή του Γιώργου Βελλισαράκου στην τεχνική ηγεσία. Μοναδικό δεδομένο είναι η αποχώρηση των Μίλαν και Μάρκο Ψάλτου των οποίων ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.


πηγη: Basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου