Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Το Δ.Σ. της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ανανεώσεις στο ρόστερ της ομάδας μας , καθώς και τις νέες μας μεταγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2009-2010 , που θα αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο του νότου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Καταρχήν ανανεώνεται η συνεργασία μας με τον τεχνικό της ομάδας μας Κώστα Παπίρη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά , ενώ λύθηκαν "κοινή συναινέσει" τα συμβόλαια των αθλητών: Παναγιώτη Κοντογιάννη , Λουκά Θειακού , Μπάμπη Βλαχάκη και Παντελή Βανταράκη. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της μπασκετικής τους καριέρας.
Ανανεώνεται η συνεργασία μας με τους αθλητές Παπαμιχαήλ Μιχάλη και Σάκη Κιτσαντά για ένα ακόμη χρόνο, ενώ νέα μεταγραφικά αποκτήματα που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας φέτος αποτελούν οι: α) Βασίλης Καυκής(1,88) που αγωνίζεται στη θέση "1" και πέρυσι ανήκε στην ομάδα του Αίολου Ταύρου (πρωταθλητές) στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ.
β)Γιώργος Καδηγιαννόπουλος (1.97)που αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3" και πέρυσι ανήκε στην ομάδα της Άμιλλας Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑ.
γ)Ταξιάρχης Στρατομήτρος(1.93)που αγωνίζεται στη θέση "3" και πέρυσι ανήκε στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
δ)Θεόδωρος Κουλουριώτης (2.02)που αγωνίζεται στη θέση "4" και πέρυσι ανήκε στην ομάδα Π.Α.Ο. Δειλινών στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
ε)Δήμος Κουνούπης(2.06)που αγωνίζεται στη Θέση "5" και πέρυσι ανήκε στην ομάδα του Πιερικού-Αρχέλαου Κατερίνης στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.
Εμέις από τη μεριά μας καλοσωρίζουμε τους νέους μας αθλητές και τους ευχόμαστε καλή συνεργασία και καλή μας πορεία.

aovbasket.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. άιντε ο πρώτος φουνταρισμένος ήδη αποκαλύφθηκε!μιλάμε για ελέυθερη πτώση στο κενό

    ΑπάντησηΔιαγραφή