Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΤΟ 1-0

Η σπουδαία εμφάνιση είχε ως αποτέλεσμα την πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας στον πρώτο αγώνα των play off με αντίπαλο τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. Η ομάδα μας με μπροστάρη για μια ακόμη φορά τον Πάνο Κοντογιάννη ,αλλά και την πολύ ωραία εμφάνιση όλων των αθλητών μας κατάφερε όχι μόνο να πάρει τη νίκη αλλά και τη μεγάλη διαφορά των 18 πόντων. Ο Παναιτωλικός ο οποίος εμφανίστηκε ενισχυμένος με ένα πολύ καλό πλέι μέικερ , τον Ανδρέα Βασιλείου ,που αγωνίζονταν στο κολεγιακό μπάσκετ ,δεν κατόρθωσε να σταματήσει σε καμία περίπτωση τον ξέφρενο ρυθμό μας.Αν η ομάδα μας εξακολουθήσει να εργάζεται "προσγειωμένη"με σύνεση και τις οδηγίες του προπονητή μας θα φτάσει σίγουρα στο στόχο της,που είναι η άνοδος στη Γ΄Εθνική.Η καλή διαιτησία φαίνεται πως συνεχίζεται και στα play off, αφού οι κύριοι Σιόρεντας και Τσίγας ήταν άψογοι.


Τα δεκάλεπτα:25-18 22-19 19-17 25-19

Α.Ο.Β.(Παπίρης)Νικάκης,Κοντογιάννης 31,Κιτσαντάς 6(1),Ζαχαράκης,Πέρλης 16,Καραμπάς 11(1),Παπαμιχαήλ 2,Βλαχάκης 7(1),Κούτσικος,Προδρομίτης,Θειακός 8,Βανταράκης 10(2)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Φαράντος)Κατσιάνος 5(1),Μπαρούχας 19(1),Μακρής 4,Καραντινός 2 ,Στρακάτσαλος,Βουρλούμης 2,Βασιλείου 15(3),Μήτσου 8(1),Κούσουλας 6,Τσικούρης 2,Δημητρόπουλος 10


Η Διοίκηση του Α.Ο.Β. θέλει και από αυτή τη θέση να ευχαριστήσει τους παίχτες της και το προπονητικό τιμ για την προσπάθειά τους , να τους τονίσει την εμπιστοσύνη της στα πρόσωπά τους και να τους ευχηθεί Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.Επίσης η Διοίκηση του Α.Ο.Β. θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας μας που έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο,που φώναξε ,πανηγύρισε,στήριξε και στηρίζει την ομάδα μας και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα για το παραμικρό ,σε όλους αυτούς που μας περιμένουν...στη γωνία.


πηγή: http://aovbasket.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου