Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΠΚ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Όλα είναι έτοιμα για το Σεμινάριο που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ στον Βόλο την Παρασκευή (24/4) και το Σάββατο (25/5). Ο λόγος για το τρίτο σεμινάριο της χρονιάς στο οποίο θα διδάξουν οι Πρίφτης, Παπαχατζής, Μυριτζής, Κέλλης και Κουρκούμπας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν ολόκληρο το φάσμα του μπάσκετ κι οι ομιλίες αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα θα γίνει λόγος για την ατομική τεχνική, τη φυσική κατάσταση, αλλά και την οργάνωση της προπόνησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή (24/4)
16.30 Αντώνης Μυριτζής: Η μεθοδολογία του σουτ
17:45 Δημήτρης Πρίφτης: "Ατομική άμυνα"
19:00: Διάλειμμα
19:15 Σπύρος Κέλλης: Αξιολόγηση φυσικών ικανοτήτων στην καλαθοσφαίριση
20:00 Θανάσης Παπαχατζής: Ατομική προπόνηση περιφερειακού παίκτη

Σάββατο (25/4)
09:00 Θανάσης Παπαχατζής: Ατομική προπόνηση περιφερειακού παίκτη
10:30 Δημήτρης Πρίφτης: Ομαδική επίθεση (Motion)
12:00 Κωνσταντίνος Κουρκούμπας: Σχεδιασμός και διαχείριση ακαδημιών καλαθοσφαίρισης"


πηγή: sport24.gr



---------

Y. Γ: Να πούμε κάτι παραπάνω για την αδράνεια της ΕΣΚΑΒΔΕ και σε αυτόν τον τομέα ή θα μπουμε στο κλαμπ των γραφικών τύπων;

4 σχόλια:

  1. δευτερη νίκη για αγσι πηγαιντε εδω http://atlasprevezas.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο club των γραφικών έχετε μπει προ πολλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν νομιζω οτι ειναι κανενας που αγαπαει το μπασκετ και κανει προσπαθεια στο κλαμπ των γραφικων. Ισως θεωρειται γραφικος και μονο που ασχολειται με το μπασκετ στην περιοχη. Το θεμα ειναι, οτι ο καθενας εχει την αποψη του και την εκφραζει και ευτυχως που εχει δημιουργηθει αυτο το μπλογκ για να λεμε την αποψη μας εστω και για να κραζουμε. Και εγς δε συμφωνω με πολλα απο αυτά που γραφονται, αλλα ειπαμε ο καθενας λεει την αποψη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to thema kai afto pou theloume emeis einai na yparksoun kai alla tetoia blogs. Twra an emeis den aresoume se kapoious den peirazei. Makari na veltiwthei to basket kai na eimaste se thesh na grafoume wraia pragmata kai as eimaste grafikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή