Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ

Στην ανακοίνωση των παικτών που θα αποτελούν το βασικό κορμό του φετινού ρόστερ προχώρησε ο Κρόνος. Όπως είχαμε επανηλλειμένα τονίσει, θέληση της διοίκησης είναι να δώσει την ευκαιρία σε νεαρά παιδιά και να δημιουργήσει τις βάσεις για κάτι καλό στο μέλλον.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι οι Βασίλης Παλαιολόγος, Κώστας Ντιναλέξης, Κώστας Τώνης, Αρίστιππος Χαντέλης, Κενάνογλου Ιάσωνας, Χρήστος Γούλας, καθώς και ο νεαρός Σπυρίκος.
Από την περυσινή ομάδα μένουν οι έφηβοι και οι Αυγερινός, Μπόσμος, Πανταζής και Χορέβας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κρόνου έχει ως εξης:

Με την απόκτηση δύο ακόμη παικτών κατά την περίοδο των αποδεσμεύσεων, ο Κρόνος ολοκλήρωσε τον σχεδιασμό του ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι Παλαιολόγος Βασίλης και Ντιναλέξης Κώστας αποτελούν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποχτήματα του συλλόγου. Ο Παλαιολόγος Βασίλης γεννήθηκε το 1985 έχει ύψος 1μ92 και αγωνίζεται στη θέση "2" και "3". Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αταλάντη και σε ομάδες των Αθηνών. Ο Κώστας Ντιναλέξης από την άλλη είναι 34 ετών και αγωνίζεται στη θέση "5". Μεταγράφηκε στον Κρόνο από την ομάδα του ΑΓΣΙ από τον οποίο έμεινε ελεύθερος. Να σημειωθεί ότι ο Κρόνος απέκτησε κατά την περίοδο των μεταγραφών από τον Σπάρτακο τον Κώστα Τώνη που είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην Θέση "1" καθώς και τον Αρίστιππο Χαντέλη που είναι 20 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις "3" και "4". Επίσης απέκτησε τον Κενάνογλου Ιάσωνα που είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην Θέση "1" και "2" από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, και τον Χρήστο Γούλα που είναι 24 ετών και αγωνίζεται στη θέση "2" και "3" με υποσχετική από την Παραμυθιά. Τέλος από την περυσινή ομάδα παρέμειναν ο πρώτος σκόρερ και αρχηγός Βαγγέλης Αυγερινός καθώς και οι Δημήτρης Πανταζής, Βασίλης Μπόσμος και Χορέβας Κώστας. Η διοίκηση του συλλόγου σε συζητήσεις που έγιναν με τον προπονητή του συλλόγου κ. Πάνου αποφάσισε την φετινή χρονιά να εμπιστευθεί τα χρυσά παιδιά του Εφηβικού που την περυσινή χρονιά κατέκτησαν το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ, και στα οποία θα δοθούν πολλές ευκαιρίες να αναδείξουν το ταλέντο τους".


Σε δηλώσεις του ο Χρήστος Γεωργίου επεσήμανε την ανάγκη να δημιουργηθούν βάσεις για κάτι καλό, αφού σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει την ομάδα να ανέβει ξανά στη Γ' Εθνική και να επαναληφθούν τα... φετινά. Ειδικά σε ότι αφορά τα νεαρά άτομα, τους εφήβους, ο κ. Γεωργίου τόνισε, οτι η διοίκηση τους εμπιστεύεται πάρα πολύ για αυτό τους δίνει και την ευκαιρία αυτή.


2 σχόλια:

  1. Καλές οι μεταγραφές. Δεν πρέπει όμως να επαναληφθούν τα περυσινά. Είναι άδικο όπως και να το κάνουμε να έχουν τα Γιάννενα ή μάλλον να μην έχουν μπάσκετ. Σπουδάζω στη Θεσσαλονίκη και ζηλεύω πραγματικά εκεί το μπάσκετ. Εδώ θα μπορούσαμε αλλά κάποιοι δεν γνωρίζουν το "η ισχύς εν τη ενώσει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο ενας ειναι σκατα και ο αλλος... ολοι τους... το γιαννιωτικο μπασκετ ειναι μια κουραδα. Δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή