Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ!!!

To troktiko είναι πάντα μια μεγάλη πηγή ειδήσεων και απόψεων. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Προσωπικά συμφωνούμε σχεδόν σε όλα όσα γράφει ειδικά για το μπάσκετ. Διαβάστε την παρακάτω άποψη και θέλουμε τα σχόλια σας για το αν συμφωνείτε ή όχι. Εμείς πάντως όχι μόνο συμφωνούμε, αλλά επαυξάνουμε κιόλας!


"Για "δυο μέτρα και δυο σταθμά" μίλησε ο δράκος στην συνέντευξη τύπου χθες..
ΟΚ.. Αναμενόμενο.. Όταν δεν έχεις το θάρρος να κάνεις την αυτοκριτική σου, πάντα ψάχνεις για δικαιολογίες (ειδικά αυτές...

που αρέσουν στον κόσμο). Και όχι, δεν λέω οτι οι βάζελοι δεν πήρανε σφυρίγματα (παλιά τους τέχνη κόσκινο..), αλλά μήπως οι διαιτητές έκριναν τον πρωταθλητή; Μήπως οι διαιτητές έκριναν τον κυπελλούχο; Μήπως οι διαιτητές έκριναν τον πρωταθλητή Ευρώπης; Δεν νομίζω..

Δεν μας είπε ο δράκος όμως τι απέγινε η περίφημη τριγωνική επίθεση που "μάθαινε" το καλοκαίρι στους παίκτες..
Δεν μας είπε τι έγινε με τον Σοφοκλή, που ούτε αδυνάτησε, ούτε έπαιξε, τιμωρήθηκε, αλλά τον θυμήθηκε στο χθεσινό ματς (κι έδωσε κάποιες λύσεις, ειδικά στο μαρκάρισμα του Πέκοβιτς)..
Δεν μας είπε τι έγινε με τα μπες-βγες στην 12αδα του Τεόντοσιτς κι αν τον στήριξε και τον πίστεψε όσο έπρεπε (βλέπε Πάργκο)..
Δεν μας είπε για τον ρόλο που (δεν) είχε δώσει στον Childress ολόκληρη την χρονιά (και τις λύσεις για την αδυναμία του στο μακρινό σουτ)..
Δεν μας είπε για το σχέδιο που κατέστρωσε για να προστατεύσει αμυντικά την ομάδα από τις "μαύρες τρύπες" των Greer και Vujicic..

Και στην τελική;

Δεν μας είπε πως είναι δυνατόν ένας προπονητής με τέτοιο ρόστερ να χάνει σε ΟΛΑ τα μεγάλα ματς από τον μεγάλο του αντίπαλο, ενώ ένας άλλος προπ.. ούτε κάν, ένας καραγκιόζης (όπως τον έλεγαν οι δημοσιογράφοι), που δεν έκανε προπόνηση στους παίχτες (όπως επίσης διέρεαν οι καλοθελητές), που είχε στο ρόστερ κάτι Πεν, κάτι Μαυροκεφαλίδηδες, κάτι Ντόμερκατ και κάτι Στακ να φτάνει (με μειονέκτημα έδρας) να διεκδικεί το πρωτάθλημα στον 5ο τελικό και να το χάνει με ένα (πεντακάθαρο) foul στον Πεν..

Για να μην τα πολυλογώ.. Λίγος...

ΥΓ. Παράκληση προς τους κ.κ. Αγγελόπουλους.. Κοιτάξτε το λίγο αυτό το θεματάκι με την υπομονή, γιατί όταν θα αγγίξει τα όρια της.. γαιδουρινής, θα έχετε χάσει όλους τους Ολυμπιακούς που πίστεψαν σε εσάς και στο όραμά σας... "


http://troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου