Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: "ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΟΛΟΙ..."

Mια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε σήμερα το απόγευμα στον Σούπερ 104. 3 και στην εκπομπη Baskecase με τον Αρίστιππο Χαντέλη, ο Χρήστος Γεωργίου, παράγοντας του Κρόνου. Τα θέματα που τέθηκαν επι τάπητος ήταν πολλά και είμαστε σίγουροι, οτι θα συζητηθούν...

Αναλυτικότερα, για το τι έφταιξε στη φετινή χρονιά και ο Κρόνος υποβιβάστηκε ο Γενικός Γραμματέας του Κρόνου τόνισε πως "έγινε λανθασμένος προγραμματισμός από την αρχή του καλοκαιριού. Μας πήγε πίσω η συγχώνευση με την Ξάνθη. Ήταν να παίξουμε Α2 και τελευταία στιγμή τρέχαμε να προλάβουμε τα ασυμμάζευτα. Στη συνέχεια έστρωσαν κάπως τα πράγματα για λίγο, αλλά ήρθε η εκ μέρους των παικτών κακή αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων και προβληματων. Δεν θέλει και πολύ για να γίνουν μεγαλύτερα τα προβλήματα. Σίγουρα έχει μερίδιο ευθύνης και η διοίκηση. Όλοι φταίξαμε"

Ο κ. Γεωργίου εξήγησε επίσης πως "προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα. Με επαγγελματιίες παίκτες και προπονητή. Αυτό ειναι όμως και το μέγιστο πρόβλημα της πόλης. Θελήσαμε να δώσουμε αρκετά χρήματα. Ωστόσο το φιλότιμο τον παικτών δεν υπήρχε. Κάποια στιγμη οι παίκτες νόμιζαν οτι είναι επαγγελματιες χωρίς να είναι. Δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα"
Αιχμες άφησε πάντως και για την πόλη, καθώς όπως τόνισε "δεν μας βοήθησε καθόλου"
Επιχειρώντας έναν γενικό απολογισμό ο πρώην διαιτητής μπάσκετ παραδέχθηκε πως "τα λάθη ειναι για ανθρώπους. Θα λειτουργήσουμε καλύτερα στο μέλλον. Και σίγουρα όχι σε επαγγελματικά πρότυπα".

ΜΕΛΛΟΝ

Αναφορικά με το μέλλον του Κρόνου ο Χρήστος Γεωργίου τόνισε πως "Έγινε κάποιο ΔΣ πριν λίγο καιρό. Έχουμε μιλήσει με κάποιο κόουτς της πόλης γνωστό. Εκεί θα καταλήξουμε. Είναι θέα ωρών να κλείσει ο κόουτς. Δεν είναι ανακοινώσιμο ωστόσο".
Το σίγουρο είναι οτι δεν θα πορευθεί ο Κρόνος σε επαγγελματικό επίπεδο. Όπως γνωρίζαμε θα δοθούν οι ευκαιρίες στους εφήβους μαζί με κάποιους μεγάλους, από την πόλη, παίκτες.


ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Αναζητώντας πάντως του λόγους που έφυγαν μεσούσης της περιόδου οι δυο προπονητές από Κρόνο και Σπάρτακο, Παναγιώτης Κοντογιάννης και Νίκος Παπανικολάου αντόστοιχα ο κ. Γεωργίου επεσήμανε πως "για τον Κρόνο το αποφασίσαμε γιατί δεν υπήρχαν στόχοι. Είχαν χαθεί τα πάντα και δώσαμε στον κόουτς την ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Για το Σπάρτακο και το Νίκο Παπανικολάου μπορούμε να πούμε οτι είμαστε ευχαριστημένοι από το έργο του. Δεν μπορούν να αναφερθούν οι λόγοι του διαζυγίου. Δεν ήταν όμως αγωνιστικοί αλλά προσωπικοί"


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!

Απάντηση στο σχόλιο αυτό έδωσε ο Νίκος Παπανικολάου, ο οποίος ακρωθιγώς τόνισε πως "δεν έβαλα ποτέ τα προσωπικά μου προβλήματα στην ομάδα"!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου