Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Φρένο μπήκε στο όνειρο της συμμετοχής στην εξάδα των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας για τους εφήβους του Κρόνου, αφού έχασαν και σήμερα από τον αμφιτρύωνα Διαγόρα Βέλλου με 76-61. Οι πάικτες του Μιχάλη Λώλη δεν απέδωσαν σε κανένα σημείο του αγώνα το μπάσκετ που μπορούν και δίκαια έχασαν από μια ομάδα, όχι απαραίτητα καλύτερη, αλλά σίγουρα πιο ξεκούραστη και με μεγαλύτερο κίνητρο, μιας και έπαιζε στην έδρα της.

Βασική αιτία για την σημερινή, δεύτερη, ήττα ήταν η κούραση. Τα παιδιά του Μ. Λώλη έδωσαν τον τρίτο αγώνα τους σε τρεις μέρες, αφού, ως γνωστόν είχαν αγωνιστεί και την Κυριακή στο Πέραμα για τη Γ΄Εθνική.

Φυσικά, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν είχε κανείς απαιτήσεις τρελές, αφού ακόμα και επαγγελματίες παίκτες, με τέτοιο πρόγραμμα θα είχαν, κατά το αγοραίο της έκφρασης, "κλατάρει".

Όπως και να έχει, η απογοήτευση είναι έκδηλη στον Κρόνο. Και είναι λογικό, αν κρίνουμε από τα λόγια του ταλαντούχου κόουτς, Μ. Λώλη "θέλαμε πολύ μια νίκη σήμερα για να έχουμε ελπίδες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, μιας και παίξαμε χάλια".
Άπαντες, κοιτούν τον τελευταίο αγώνα, αύριο στις 3 το μεσημέρι με αντίπαλο τον Πολύβιο Μεγαλόπολης, στο κατά κάποιο τρόπο ντέρμπι των ουραγών.

Σε ότι αφορά το άλλο ματς, ο Έσπερος Πατρών νίκησε τον Πολύβιο και αύριο παίζει την πρωτιά με τον Διαγόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου