Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΑΛΛΑ...

Μια ακόμη ήττα, η τρίτη στη σειρά και η τέταρτη σε τέσσερις μέρες, γνώρισε η εφηβική ομάδα του Κρόνου Ιωαννίνων, στο προκριματικό τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο Βέλλο Κορινθίας. Οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν με 70-67 από τον Πολύβιο, σε ένα ματς που το είχαν στο χέρι τους, αλλά έκαναν λάθη στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να ηττηθούν.

Το παιχνίδι φυσικά δεν είχε βαθμολογικό ή οποιοδήποτε άλλο κίνητρο, αφού ο Κρόνος με τον Πολύβιο είχαν αποκλειστεί και ίσως αυτό να έκανε τα παιδιά των δυο ομάδων να παίξουν άνετο, ελεύθερο και ωραίο μπάσκετ.

"Το χαρήκαμε αν και χάσαμε" δήλωσε στο Ioanninabasket ο Μιχάλης Λώλης, ο οποίος όμως δεν έκρυψε την πικρία του για την όλη διοργάνωση. Αναλυτικότερα, ο νεαρός και φέρελπις κόουτς τόνισε, οτι "τα πούλμαν που είχαν βάλει από το ΚΤΕΛ Κορίνθου έρχονταν όποτε ήθελαν και έφευγαν όποτε ήθελαν. Το φαγητό και το ξενοδοχείο ήταν απαίσιο και γενικά μας συμπεριφέρθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Αφού δεν ήταν έτοιμοι γιατί ανέλαβαν τη διοργάνωση;"

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ


Σε αυτά τα παιχνίδια τα αποτελέσματα είναι το λιγότερο που μετρά. Ειδικά, αν οι συνθήκες με τις οποίες αγωνίζεσαι είναι πρωτόγονες. Η συμμετοχή των εφήβων του Κρόνου μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη, μέσα σε πλαίσια.
Την Κυριακή έπαιξαν για τη Γ΄Εθνική με αντίπαλο το Πέραμα και από τη Δευτέρα έως σήμερα στο συγκεκριμένο τουρνουά. Μιλάμε για παιδιά που μέχρι το Δεκέμβρη έπαιζαν έναν αγώνα αραιά και που και κρατούνταν σε φόρμα μέσω των προπονήσεων.
Στον Κρόνο ταλέντο υπάρχει, ωστόσο. Το ζήτημα είναι να δουλευτεί σωστά. Μπορεί τώρα να ήρθε μια τρόπον τινά "αποτυχία", αλλά με το συγκεκριμένο υλικό και ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ η ομάδα θα πάει καλά και θα πετύχει σημαντικότερες νίκες.
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου