Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΤΟ F4 ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

Υπερπαραγωγή ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ για το φαιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Αναλυτικότερα, επιστρατεύεται ακόμα και ο Τάσος Μαγουλάς, σε μια... έκτακτη (και ίσως πιο μόνιμη στο μέλλον;) συνεργασία με το κανάλι!

Διαβάστε το δελτίο τύπου μας ήρθε:


"Ο ΣΚΑΪ στο Βερολίνο για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ με πρωταγωνιστές δύο ελληνικές ομάδες, μία Ισπανική και μία Ρωσική.

Όλο το αθλητικό επιτελείο του σταθμού μαζί με δεκαμελής αποστολή στο Βερολίνο θα καλύψει ζωντανά τους τέσσερις αγώνες που θα αναδείξουν την καλύτερη ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης.

Με έξι αθλητικές εκπομπές «Pre game» και «Post game» θα ενημερώνει τους φιλάθλους για όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, τις επιδόσεις των παικτών αλλά και δηλώσεις και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του Final Four.

Επικεφαλής της αποστολής του ΣΚΑΪ ο Δημοσθένης Καρμοίρης που σε απ΄ ευθείας μετάδοση θα παρουσιάζει όλες τις εκπομπές.

Τον αγώνα των «αιώνιων» αντιπάλων Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού που θα μεταδοθεί την Παρασκευή 1 Μαΐου στις 22.00 θα περιγράψει ο Ρήγας Δάρδαλης. Ο δημοσιογράφος θα περιγράψει και τον Μεγάλο τελικό που θα προβληθεί την Κυριακή 3 Μαΐου στις 21.00.

Ο Τάσος Μαγουλάς σε έκτακτη συνεργασία με το ΣΚΑΪ θα κάνει την περιγραφή του αγώνα Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα μεταδοθεί απ΄ ευθείας την Παρασκευή 1 Μαίου στις 19.00 καθώς και τον μικρό τελικό που θα προβληθεί την Κυριακή 3 Μαΐου στις 18.00.

Ρεπορτάζ από το γήπεδο λίγο πριν αλλά και μετά από τη μικτή ζώνη θα πραγματοποιούν από το Βερολίνο ο Νίκος Παγκάκης και η Χριστίνα Βραχάλη.

Την αποστολή του ΣΚΑΪ συμπληρώνουν τέσσερις τεχνικοί και οπερατέρ, με technical producer τον Σπύρο Στουφή.

Ο ΣΚΑΪ θα έχει στη διάθεσή του εκτός από τις κάμερες των διοργανωτών δύο δικές του, ώστε να μπορεί να καταγράφει όλα όσα ενδιαφέρουν τους έλληνες τηλεθεατές.

Στο στούντιο του Φαλήρου για τις εκπομπές θα βρίσκεται ο Νίκος Γκομώλης μαζί με τον Γιώργο Σιγάλα και τον Μιχάλη Κυρίτση.

Σε απ’ ευθείας συνδέσεις πολλοί καλεσμένοι σχολιάζουν και συζητούν την αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων του Final Four του Βερολίνου.

Στο σχολιασμό των αγώνων θα συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία του στην Ισπανία ο κόουτς Φώτης Κατσικάρης.

Την αρχισυνταξία των εκπομπών έχει ο Κώστας Μιχόπουλος την οργάνωση της παραγωγής ο Χρήστος Κάτσικας ενώ τη διεύθυνση της παραγωγής η Μαρία-Έλενα Μπισκίνη.

Tέλος, ζωντανά ο ΣΚΑΪ μεταδίδει τους αγώνες του FINAL 4 από το Βερολίνο, σε FULL HIGH DEFINITION μόνο στο skai.gr

Το FINAL FOUR του Βερολίνου 1 & 3 Μαίου μόνο στο ΣΚΑΪ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου