Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ

Πραγματικά η κατάσταση στην ΕΣΚΑΒΔΕ είναι τραγελαφική! Προσπαθούσε χθες ένας φίλος να βρει πληροφορίες για την Ένωση και χρειάστηκε να ψάξει πάνω από μισή ώρα, αφού μας πήρε κάμποσα τηλέφωνα μπινελικώνοντας την τύχη του (!) για να βρει εν τέλει κάπου χωμένη μια σελίδα σε ένα άλλο σαιτ, της google, όπου εκεί υπάρχει μια και καλά επίσημη σελίδα της τρόπον τινά τοπικής ένωσης...
Το θέμα όπως καταλαβένετε τσουρούφλαγε και μπήκαμε και εμείς στον πειρασμό! Εντάξει δεν κάναμε μισή ώρα, αλλά για παράδειγμα κάποια αποτελέσματα από τους αγώνες Play off δεν υπήρχαν καν (Ευτυχώς που στη Βόνιτσα έχουν μπλογκ και μαθαμε!).

Μα καλά ρε σεις, πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας να φτιάξει κανείς μια ιστοσελίδα; Πόσο; Εδώ και η κουτσή Μαρία γίνεται μπλόγκερ (από την εξίσωση για μερικούς ίσως να μην εξαιρούμαστε, με γεια τους με χαρά τους), ο κάθε... πικραμένος φτιάχνει σαιτ και οι κύριοι κύριοι της ΕΣΚΑΒΔΕ περί άλλων τυρβάζουν!

Απίστευτα πράγματα! Βέβαια, θα μας πείτε και με το δίκιο σας, λείπουν άλλα βασικότερα από την Ένωση, σε αυτό στέκεστε; Είπαμε, έχετε δίκιο. Της λείπει οργάνωση, θέληση, αγάπη για το μπάσκετ και κυρίος μυαλό! Α ίσως να της λείπουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι. Λέμε ίσως...
΄
Το θέμα με την ΕΣΚΑΒΔΕ είναι για κλάμματα, όχι για γέλια. Δεν ξέρουμε ποιοι πραγματικά έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν, ποιοί αγαπούν ή όχι το μπάσκετ, αλλά αν είναι να συνεχιστεί η κατάσταση, καλύτερα να γίνει μια ξεχωριστή ένωση, εδώ στα μέρη μας, για να αναπτυχθεί σωστά το άθλημα. Όχι, οτι και εδώ είναι η γη της Επαγγελίας βέβαια! Σκατά και απόσκατα είναι, αλλά τουλάχιστον ο κόσμος θα ενημερώνεται σωστά γιατί, όπως και να το κάνουμε σαιτ ξέρουμε να φτιάχνουμε!

Οι τύποι που διοικούν την ΕΣΚΑΒΔΕ πρέπει να βγουν από το καβούκι τους. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τόσο καιρό δεν κάνουν τίποτε, πέραν από το να οργανώνουν άσχημα ένα γελοίο πρωτάθλημα, που έχει Play off της πλάκας, ομάδες (με εξαίρεση τρεις τέσσερις) της πλάκας και ενδιαφέρον υπό του μηδενός. Μετά αναρρωτιώμαστε γιατί το μπάσκετ είναι έτσι όπως είναι στην περιοχή μας.

Αλήθεια, αξίζει να ασχολείται κανείς; Επειδή από τη φύση μας είμαστε αισιόδοξοι, λέμε, οτι αξίζει για καλό του αθλήματος. Μήπως όμως είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι;

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν έχετε υπόψη με ποιο τρόπο η ΕΣΚΑΒΔΕ οργάνωσε την φάση των 8 και των 4 του παιδικού πρωταθλήματος.
    ΕΠΕΙΔΗ η προκήρυξη ήταν ακατανόητη, αν και άλλαξε δυο φορές (η εξήγηση που δόθηκε ήταν πως ο υπάλληλος έκανε λάθος), Η ΦΑΣΗ των 8 έγινε με βαση την εξηγηση που είχε δώσει το blog alasprevezas.blogspot.com.
    Γράφει το blog :
    "Με την αρχική προκήρυξη, που στην συνέχεια τροποποιήθηκε , δεν στάλθηκε ποτέ στα σωματεία και ούτε αναρτήθηκε στο site της ΕΣΚΑΒΔΕ, διεξήχθησαν οι αγώνες του final 8. Έπρεπε δηλ. να αγωνισθούν ΑΓΣΙ-Πήγασος, Φαίακας -Αμφιλοχία, ΓΕΑ-Άρτα και Ναύπακτος- Άτλας, όπως φαίνεται στην "ορθή" προκήρυξη που δημοσιεύουμε δίπλα. Παρόλα αυτά τα αποτελέσματα θεωρήθηκαν έγκυρα . Έτσι η και πάλι τροποποιηθείσα προκήρυξη στο final 4 περιλαμβάνει (?) τους αγώνες Άτλα - Φαίακα και ΑΓΣΙ-Ναύπακτος.
    Έτσι αποφασίσθηκε. Όμως διαβάστε την προκήρυξη και όποιος βγάλει άκρη, κερδίζει τον τίτλο του " ερμηνευτή κρυπτογραφημένων κειμένων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή