Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

H KΟΥΡΑΣΗ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ

Την ήττα με 75-61 γνώρισαν οι έφηβοι του Κρόνου Ιωαννίνων από τον Έσπερο Πατρών στο σημερινό εναρκτήριο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Οι παίκτες του Μιχάλη Λώλη δεν άντεξαν την πίεση των αντιπάλων, εξαιτίας της κουρασης, αφού 24 ώρες πριν βρίσκονταν στην Αθήνα για το παιχνίδι της Γ΄Εθνικής με το Πέραμα(101-41).

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τον Κρόνο να είναι πίσω στο σκορ. Για μια στιγμή κατάφερε να παράσει στο τρίτο δεκάλεπτο μπροστά με 45-44, αλλά οι Πατρινοί με ένα σερί 10-1 και 3/3 τρίποντα ανέβασαν και παλι τη διαφορά, κόβωντας τα φτερά των Γιαννιωτών.

Παράπονα πάντως έχουν από τη διαιτησία στο γιαννιώτικο στρατόπεδο, η οποία δεν καθόρισε αποτέλεσμα, αλλά έπαιξε το ρόλο της, στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα της πόλης μας, για να καλύψει τις διαφορές.

Μετά το τέλος του ματς ο κόουτς της ομάδας, Μιχάλης Λώλης τόνισε στο ioanninabasket, οτι "παλέψαμε πολύ το παιχνίδι, αλλά η κούραση δεν μας άφησε να συνεχίσουμε την προσπάθεια έως το τέλος. Ελπίζουμε, να πάρουμε τα δυο ματς που έχουμε μπροστά μας αύριο και μεθαύριο, για να ελπίσουμε σε πρόκριση". Για να γίνει πάντως αυτό, θα πρέπει,εκτός των δυο νικών που επιβάλλονται για την Γιαννιώτικη ομάδα, να χάσει έστω ένα ματς ο Έσπερος Πατρών, ώστε οι ελπίδες για πρόκριση να γίνουν βάσιμες.

Επόμενη αναμέτρηση για τους Γιαννιώτες, αύριο στις 7 το απόγευμα με τη διοργανώτρια ομάδα του Διαγόρα Βέλλου.

Στο άλλο ματς της πρεμιέρας οι αμφιτρύωνες της διοργάνωσης Κορίνθιοι διέλυσαν τον Πολύβιο με 17 πόντους διαφορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου