Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ...

Βρεθήκαμε δυο από τις τρεις μέρες στο Βέλλο, για να δούμε το τουνρουά πρόκρισης στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων. Δεν θα μιλήσουμε αγωνιστικά. Υπάρχουν άλλοι πιο ικανοί από εμάς να τα πουν. Μας έκανε εντύπωση όμως, η παντελής έλλειψη των ανθρώπων του Κρόνου.

Στη συγκεκριμένη περίσταση ταιριάζει το "που είναι η διοίκηση οεο;"...

Όσο και αν προσπαθήσαμε δεν είδαμε ούτε έναν άνθρωπο, που να συμπαραστέκεται στα παιδιά και τον κόουτς. Το ενιδαφέρον κύριοι δεν είναι μόνο στα λόγια. Είναι στα έργα. Και στα έργα, δυστυχώς, ο βαθμός σας είναι κάτω του μετρίου.

Η ομάδα έπαιζε μόνη της. Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά. Όταν η διοργάνωση που καλείται να παίξει κάποιο τμήμα του Κρόνου είναι εκτός Δυτικής Ελλάδας, οι μόνοι που πηγαίνουν είναι οι παίκτες και ο προπονητής. Όλοι έχουμε δουλειές, αλλά και όλοι όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ, ειδικά στα Γιάννενα, το αγαπάμε (δεν είναι δυνατόν να ασχολείσαι με το ανύπαρκτο μπάσκετ στην περιοχή μας δίχως να το αγαπάς...). Δεν είναι όμως εικόνα αυτή, να παίζουν τα παιδιά μόνα τους.

Κύριοι, βάλτε μυαλό και οργανωθείτε, προσλάβετε κάποιον ή κάποιους να ασχολούνται με την ομάδα, αν θέλετε να προσφέρετε κάτι στο άθλημα, αλλιώς... από εδώ πανε για την εξέδρα...

1 σχόλιο:

  1. auto pou perasame,to gegonos oti xasame apo omades katwteres kai loigotero talantouxes apo emas.pou fagame sth mapa olh thn atlia filoksenia apo tous velotes kai den htan oute kan enas paragontas oute kan enas eforos ekei gia na mas stiriksei estw gia ta matia tou kosmou...emas kai emena proswpika mou ta leei ola...o kronos den uparxei apla den uparxei san swmatio kai oso asxolountai oi idioi anthrwpoi me to idio endiaferon h mallon mh endiaferon den prokeitai h omada oute kanenas paixths pou kanei thn blakeia na meinei sta giannena me thn filodoksia na paiksei basket se kalo epipedo na epituxei.mia zwh ta idia skata tha einai kai to kseroun oloi auto oso ki an merikoi thewroun pws den einai etsi. parte to prefa osoi thelete na asxolitheitai....ksupniste.den uparxei o kronos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή