Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ Α1

> Αντιδρά η Βόνιτσα στην αλλαγή που τη χαρακτηρίζει εσκεμμένη!..

Θέμα έχει δημιουργηθεί σε ότι αφορά τη διεξαγωγή του 5ου και τελευταίου τελικού της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ. Σύμφωνα με τα όσα ξέραμε, ο αγώνας θα γινόταν μεθαύριο, Σάββατο στο κλειστό του Αγρινίου. Η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα άλλαξε όμως και πήγε 24 ώρες μετά, δηλαδή την Κυριακή στις 7 το απόγευμα.
Στη Βόνιτσα υποστηρίζουν, πως αυτό έγινε σκόπιμα, από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, καθώς κάποιοι παίκτες του Συλλόγου δουλεύουν την Κυριακή και ως εκ τούτου δεν μπορούν να αγωνιστούν.
Την απόφαση για την αλλαγή της ημέρας του αγώνα την πήρε η ΕΣΚΑΒΔΕ με την αιτιολογία, ότι το πρόγραμμα στο ΔΑΚ Αγρινίου είναι βαρύ «εξαιτίας» όπως μας δήλωσαν αρμοδίως «αγώνων πολεμικών τεχνών που θα γίνουν το Σάββατο. Μάλιστα, στην απόφαση αυτή έφθασε η ΕΣΚΑΒΔΕ μετά από συνενόηση με τις 2 ομάδες».

Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Βόνιτσα είχε –προφορικά- πει στους υπευθύνους, ότι ορισμένοι παίκτες δεν δύνανται να αγωνιστούν λόγω εργασίας.

Αναλυτικότερα, στην επιστολή που έστειλε η ομάδα στην ΕΣΚΑΒΔΕ αναφέρεται:

«Κύριε πρόεδρε , κύριοι
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο τελικός των play offs του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας ανδρών της ένωσής μας, θα πραγματοποιηθεί Κυριακή αντι Σαββάτου όπως έγιναν όλοι οι αγώνες της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος αλλά και των play offs δυστυχώς δεν λάβατε καθόλου υπόψη την προφορική μας έκκληση, για την αδυναμία της ομάδας μας να αγωνιστεί Κυριακή, με δεδομένο ότι έχει στις τάξεις της αθλητές που δεν είναι επαγγελματίες και εργάζονται σε ιδιώτες.
Φαίνεται όμως πως δεν μελετήσατε καλά ούτε το πρόγραμμα του ΔΑΚ Αγρινίου το οποίο σας αποστέλλουμε, για να δείτε και να κρίνετε αν υπάρχουν ώρες το Σάββατο και δυστυχώς δεν μελετήσατε ούτε καν την ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α1 που εσείς έχετε συντάξει. Σας αποστέλλουμε λοιπόν και την προκήρυξή σας, για να μελετήσετε το άρθρο 8 αυτής το οποίο είναι σαφέστατο στην περίπτωσή μας και δυστυχώς δεν το τηρεί ποιός; η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
Επιτέλους και η Βόνιτσα έχει βάλει και παλεύει να βάζει ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα του Αθλήματος και απαιτεί τουλάχιστον σεβασμό στη νοημοσύνη της. Εσείς κάνετε ότι νομίζετε σωστό , εμάς δεν μας απογοητεύετε, θα συνεχίσουμε αγωνιζόμενοι στο γήπεδο να γινόμαστε καλύτεροι. Με αθλητικούς χαιρετισμούς. Το Δ.Σ.»


Ανατρέξαμε, όπως είναι λογικό, στο άρθρο 8 της προκήρυξης του πρωταθλήματος το οποίο προβλέπει:

"ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΑΓΩΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΔΡΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΔΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ "



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου