Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΣΕ ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ

Σε πέμπτο παιχνίδι, όπως άλλωστε αναμενόταν, θα κριθεί ο πρωταθλητής της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ, μετά και το προχθεσινό 2-2 ανάμεσα σε Γ. Ε. Α και Βόνιτσα. Το ματς του Σαββάτου ήταν εκπληκτικό και δεν συνίστατο για καρδιακούς. Η Βόνιτσα κέρδισε 97 - 95 στην παράταση και αφότερες ομάδες θα παίξουν την άνοδο τους σε ένα ματς!..

Η Βόνιτσα αγωνίστηκε χωρίς το Γιάννη Καραμπά, λόγω τραυματισμού επαιξε όμως με ψυχή και θράσος και πήρε το ματς.Μέ πολύ καλή εμφάνιση των Κοντογιάννη και Βλαχάκη που σημείωσαν 25 πόντους ο καθένας αλλά και τη συνολική προσπάθεια όλων των παικτών η Βόνιτσα πήρε το ματς. Από την άλλη η ΓΕΑ προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς έκανε κρίσιμα λάθη στα τελευταία λεπτά.

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η εκκένωση του γηπέδου εξαιτίας δύο κροτίδων που έπεσαν από ανεγκέφαλους όχι στον αγωνιστικό χώρο αλλά κάτω από τις σκάλες της κερκίδας, καθώς και μια μικρή ποσότητα νερού που έπεσε στην πλάτη του α΄ διαιτητή!

Όπως τονίζεται μάλιστα από την πλευρά της Βόνιτσας "σαφώς και καταδικάζουμε όλους αυτούς τους ανόητους που δε βοηθούν την ομάδα έτσι, αλλά της κάνουν και μεγάλη ζημιά. Απορίας άξιον όμως είναι: γιατί αυτοί οι έμπειροι διαιτητές των μεγάλων κατηγοριών δεν εκκενώνουν γήπεδα των ΚΑΕ όταν οι κροτίδες και τα καπνογόνα πέφτουν βροχή; Φαίνεται πως στο σωματειακό αθλητισμό είναι πιο εύκολο να αποδεικνύουν ότι έχουν και το μαχαίρι... και το πεπόνι"!

Όλα πλέον θα κριθούν στο πέμπτο και τελευταίο ματς με τη ΓΕΑ να εχει το αβαντάζ της έδρας, που πολλές φορές όμως γυρίζει μπούμεραγνκ...

Δεκάλεπτα: 23-23,23-18,19-19,23-28 παρ.09-07

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου