Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ...

O Mαΐος μπαίνει αισίως στο δεύτερο μισό του και τα νερά στο Γιαννιώτικο μπάσκετ είναι σαν και αυτά της Παμβώτιδας, λιμνάζοντα. Εδώ και περίπου ένα μήνα μετά το τυπικό τέλος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και περίπου τρεις μετά το ουσιαστικό του για τον Κρόνο, τα πράγματα είναι ανησυχητικά στάσιμα. Και στις άλλες ομάδες όμως δεν κινείται φύλλο.


Στον Κρόνο τα πάντα έχουν παγώσει και όλοι περιμένουν το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο δεν ξέρει κανείς πότε θα γίνει. Πρώτο θέμα αναμένεται να είναι αυτό του προπονητή, αν και απο κύκλους εκφράζεται η πιθανότητα να υπάρξουν εκπλήξεις παντώς είδους.

Από την ομάδα σε ανακοίνωσή τους είχαν πει, οτι θα δώσουν τη δική τους απάντηση για το τι πήγε στραβά φέτος μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έχει γίνει ακόμη, δεν αποκλείεται όμως να γίνει στο άμεσο μέλλον.


Αυτό που προέχει είναι να ξεκαθαριστεί το τοπίο σε ό, τι αφορά τον προπονητή, αφού αυτός αναμένεται να πάρει τις όποιες αποφάσεις. Το ποιός θα είναι δεν το ξέρει κανείς. Όποιος και να είναι όμως θα πρέπει να έχει υψηλά αποθέματα αντοχής για να τα "βγάλει πέρα". Η ΕΣΚΑΒΔΕ άλλωστε, με Νικόπολη και μια εκ των Γ. Ε. Α και Βόνιτσας, όσο και να μην αρέσει σε κάποιους θα είναι δύσκολη για τον Κρόνο.


Ετσι, αν οι άνθρωποι του θέλουν να επανέλθουν στην Γ Εθνική σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό επίσης σύντομα.


Ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί, εξάλλου, είναι τι θα γίνει με τον Σπάρτακο. Η τοπική ομάδα, στην ουσία είναι θυγατρικη του Κρόνου και δεν πιστεύουμε, οτι όποιος επιθυμεί τη διεξαγωγή ενός αδιάβλητου πρωταθλήματος, οτι δεν θα εκφράσει τις ενστάσεις του. Ακόμη βέβαια, ίσως να είναι και νωρίς για οτιδήποτε και προπαντώς για εικασίες.


Στον ΑΓΣΙ η χρονιά που πέρασε ήταν καλή, αν υπολογίσει κανείς, οτι τερμάτισε 4ος πίσω από τα "θηρία" του πρωταθλήματος. Η ομάδα του κ. Καννή πήρε αυτό που της άξιζε και ίσως αν είχε λίγο περισσότερη τύχη και εμπειρία να κοιτούσε και ψηλότερα. Σίγουρα η εποχή είναι σημαντική και για αυτήν, για να ξεκαθαριστούν οι στόχοι της.


Έτσι, με το Μαΐο να έχει μπει για τα καλά και το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, η κατάσταση στο Γιαννιώτικο μπάσκετ είναι σταθερή και όποιος θέλει να κάνει κάτι, θα πρέπει να βιαστεί, γιατί αν σφίξουν οι ζέστες θα είναι δύσκολα για όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου