Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!

Λένε οτι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα μεγάλα παιχνίδια. Όπως και οι μεγάλοι παίκτες. Έτσι παρά το γεγονός, οτι η διεξαγωγή του τελικού έγινε μύλος, παρά τα όσα είπαν οι άνθρωποι της, η Βόνιτσα είναι από χθες πρωταθλήτρια στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τη Γ' Εθνικη! Η κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, η πιο σταθερή και η πιο συνεπής πήρε αυτό για το οποίο πάλευε τόσους μήνες και μάλιστα μέσα στο Αγρίνιο!..
Το τελικό 80-79 δείχνει σε μεγάλο βαθμό το ντέρμπι που έγινε στο ΔΑΚ Αγρινίου. Οι δυο ομάδες στον do or die αγώνα της χρονιάς κατάφεραν να παίξουν ωραίο μπάσκετ και να δώσουν στους φιλάθλους τους η μεν Βόνιτσα τη χαρά της ανόδου η δε ΓΕΑ την πίκρα του υποβιβασμού μεν, αλλά την ικανοποίηση της προσπάθειας.

Έτσι, στην παρέα της Λευκάδας, που έμεινε για λίγες εβδομάδες μόνη και έρημη να εκπροσωπεί την ΕΣΚΑΒΔΕ στα Εθνικά πρωταθλήματα, προστίθεται η Βόνιτσα.

Σε ανακοίνωση της ομάδας, που έχει ανέβει στο επίσημο της σαιτ, με αφορμή την άνοδο στην Γ' Εθνικήαναφέρεται μεταξύ άλλων πως "Πραγματικά τα παιδιά μας ήταν συγκλονιστικά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πήγαν αποφασισμένοι,συγκεντρωμένοι στο στόχο και υπό τις οδηγίες του πολύ έμπειρου και πολυνίκη προπονητή μας κατάφεραν να κάνουν τη μικρή μας αλλά μπασκετική πόλη υπερήφανη.Κλείνοντας τη φετινή περίοδο το Δ.Σ. της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στη μεγάλη μας επιτυχία.Καταρχήν τους αθλητές μας που ανέλαβαν να υλοποιήσουν τον στόχο της ανόδου στην Γ΄Εθνική με προσήλωση και σοβαρότητα.Τον προπονητή μας Κώστα Παπίρη που με το ήθος του,την ποιότητα στη δουλειά του αλλά και την πίστη του στους αθλητές του που αυτός επέλεξε ...τα κατάφερε. Η έκφραση που χρησιμοποιούσε όλη τη χρονιά "εσάς έχω , εσάς αγαπάω , εσάς πιστεύω" έκανε τους παίχτες μας να τον δικαιώσουν. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο μας στήριξαν και οικονομικά να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχό μας Γιώργο Αποστολάκη τον Αντιδήμαρχο Νίκο Μασούρα και όλο το Δημοτικό συμβούλιο για τη στήριξή τους με κάθε τρόπο στον έντιμο αγώνα μας. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο των διαιτητών κ. Καρακώστα Σπύρο και όλους ανεξαιρέτως τους διαιτητές της Ένωσής μας που σφύριξαν όλο το πρωτάθλημα και τους αγώνες των PLAY OFFS με περίσσια σοβαρότητα. Για το τέλος αφήσαμε τον συγκλονιστικό μας κόσμο που έδωσε όλη τη χρονιά το παρόν στο γήπεδο , ήρθε στο Αγρίνιο και έγινε ο έκτος παίχτης και συμμέτοχος στην επιτυχία.Ολους σας θέλουμε δίπλα μας και τη νέα χρονιά που εκ των πραγμάτων θα είναι δύσκολη. Η θέληση υπάρχει και θα τα καταφέρουμε".

* * * * * * * *
Από την πλευρά μας να ευχηθούμε στη Βόνιτσα καλή επιτυχία στη Γ' Εθνική και είμαστε σίγουροι, οτι όποια λάθη γίνουν θα μετατραπούν σε μαθήματα. Όταν υπάρχει αγάπη για το άθλημα συνέπεια και σοβαρότητα μόνο πρόοδος μπορεί να έρθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου