Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

ΤΕΛΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΠΑΝΥΓΗΡΗΣ




Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι και η συνεργασία του Νίκου Χατζηπανυγήρη με την Αγία Παρασκευή τελείωσε μετά από έξι πετυχημένα χρόνια. Πλέον στην… Σάντα αναζητούν τον επόμενο κόουτς, που ίσως και να είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Χατζηπανυγήρη, Νίκος Διδαχός.

Ο πρώην πια κόουτς της Αγίας Παρασκευής σε σχετική του επιστολή δεν εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του, παρά μόνο ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε κατά την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικότερα:

«Από σήμερα τελειώνει μια παρουσία μου στην Αγία Παρασκευή έξι χρόνων. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια όλους τους παίκτες, που είχα όλα αυτά τα χρόνια, και ιδιαίτερα τα παιδιά που ήμασταν μαζί την τελευταία χρονιά. Αξίζουν όλοι τους πολύ περισσότερα, από ότι εγώ τους έδωσα, όσο ήμασταν μαζί. Ελπίζω να βρουν τον δρόμο τους και να τα φέρει έτσι η ζωή που να μπορέσουμε να είμαστε σύντομα μαζί.

Όλα αυτά τα χρόνια ήταν γεμάτα έντονα συναισθήματα, γεμάτα χαρές και λύπες. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους πρώην αθλητές της ομάδας, των τελευταίων χρόνων, γιατί μας βοήθησαν με την παρουσία τους και τη συμπαράστασή τους στη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας (κατάκτηση της 1ης θέσης στα μπαράζ της Γ' εθνικής).

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου όλα αυτά τα χρόνια, ΝΙΚΟ ΔΙΔΑΧΟ, για την ουσιαστική βοήθειά του, σε μένα προσωπικά αλλά και στον σύλλογο, γενικά.
Ευχαριστώ
».


Το ότι ο Νίκος Χατζηπανυγήρης δεν αφήνει υπονοούμενα και κακίες για τη διοίκηση σημαίνει, ότι το «διαζύγιο» είναι κοινή συναινέσει. Ο ταλαντούχος κόουτς πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΝΙΠΕΡΓΙΑΛΗΣ

Μπορεί η Αγία Παρασκευή να μην έχει πια πρώτο προπονητή, ο Κόροιβος όμως συνεχίζει να έχει, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Βασίλη Νιπεργιάλη για τον επόμενο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου