Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ....

Aν και το… πάλεψε, ο Κρόνος ηττήθηκε μάλλον φυσιολογικά στο Άργος, από την πρωτοπόρο ΑΕΚ/ ΠΗΓΑΣΟ με 80-70 και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση κάτω, όμως από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα δεδομένα, εξ αρχής δεν ήταν υπέρ του κλαμπ των Ιωαννίνων, αφού τα γνωστά προβλήματα, δεν το άφησαν να παίξει το μπάσκετ που ξέρει. Για μια ακόμη φορά η λειψανδρία φάνηκε στο τέλος, ενώ οι παίκτες που έχουν μείνει στο καράβι για να το σώσουν, ει δυνατόν, από το ναυάγιο, απέδειξαν, ξανά, το πόσο ταλαντούχοι είναι και τι θα μπορούσαν να κάνουν, αν όλα ήταν καλά.

Με τα αν όμως δεν γίνεται κάτι, ούτε στο μπάσκετ, ούτε πουθενά. Και για αυτό πρέπει να κοιτάμε τα πεπραγμένα. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Παναγιώτη Κοντογιάννη ήταν πολύ καλή, αιφνιδίασε, μάλλον, το κλαμπ του Κώστα Οικονομάκη και έκλεισε την περίοδο μπροστά με 18-21. Στη δεύτερη, η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι, επέβαλε το ρυθμό της και δεν απειλήθηκε, αφού ανέβασε τη διαφορά στους έξι πόντους (43-36) και έδειξε, ότι στη συνέχεια δεν θα είχε πρόβλημα.

Και όντως έτσι έγινε, αφού μπορεί ο Κρόνος να έπαιξε το τελευταίο του χαρτί στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου και την τελείωσε με επι μέρους σκορ 12-15 (55-51), αλλά στο τέλος φάνηκε η απουσία λύσεων για την ομάδα των Ιωαννίνων και το τελικό 80-70 είναι φυσιολογικό.

Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν σχεδόν όλοι οι παίκτες, αφού τέσσερις από τους επτά παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Επόμενη, τέλος, κρίσιμη αναμέτρηση για τον Κρόνο το ματς με την επίσης πολύ ισχυρή Κεφαλονιά σε ένα ματς with no tomorrow.

ΚΡΟΝΟΣ (Παν. Κοντογιάννης): Τώνης, Πρέντζας 8, Ζώτος 15 (3), Λυμπάρης 15 (1), Τελούδης 20 (1), Σφήκας, Αυγερινός 12 (1), Ρήγας.

Y. Γ: Μέσα στη τούρλα του Σαββάτου να προτείνουμε κάτι; Είναι παραπάνω από σίγουρο, ότι από το καλοκαίρι η Λάρισα θα έχει μια ομάδα, αφού θα συγχωνευθούν οι Ολύμπια και ΑΕΛ, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει φέτος (αν πέσει δηλαδή κάποια εκ των δυο, με πρώτο φαβορί την ΑΕΛ). Μήπως θα έπρεπε να γίνει κάποια κίνηση από όσους τελοσπάντων επιχειρηματίες ενδιαφέρονται, ώστε να υπάρξει μια θέση για τον Κρόνο σε μια μεγαλύτερη κατηγορία; Δεν χρειάζεται να είναι στην Α1, αλλά σε μια μεγαλύτερη της Γ’ Εθνικής. Εντάξει, σε αυτή τη πόλη ζούμε και έχουμε μάτια και βλέπουμε, αλλά μέσα από τις στάχτες, μήπως αναγεννηθεί κάτι; Λέμε τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου