Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Είναι πάγια αρχή μας να έχουμε σα πρώτο μέτρο αποδοχής ή όχι για κάτι τη γνώμη του κοινού. Για αυτό και έχουμε αρχίσει κύκλο δημοσκοπήσεων, με ερωτήματα που αφορούν το Γιαννιώτικο μπάσκετ. Ξεκινήσαμε με το τι πιστέυετε, οτι πρέπει να γίνει για να βγει το μπάσκετ της περιοχής από το τέλμα που έχει περιέλθει και συνεχίσαμε με τους λόγους που θεωρείτε εσείς, πως έπαιξαν το ρόλο τους, ώστε να έχει ο Κρόνος, φέτος αυτή την άσχημη πορεία και τον υποβιβασμό.

Επόμενη δημοσκόπηση θα είναι για το μέλλον του Κρόνου και του μπάσκετ στη περιοχή. Πιστεύετε, οτι με την κατάσταση, έτσι όπως έχει γίνει, θα υπάρξει μια φόρμουλα συνενόησης μεταξύ ΑΓΣΙ -Κρόνου ή Κρόνου - ΠΑΣ Γιάννενα ή ακόμα και του Κρόνου με άλλη ομάδα, από διαφορετική πόλη για ενδεχόμενη συγχώνευση;
Κάθε καλοκαίρι, όπως είναι γνωστό, πολλά ακούγονται, άλλα είναι αληθινά, άλλα όχι, άλλα χαλάνε τη τελευταία στιγμή και άλλα από κακούς χειρισμούς. Είναι λοιπόν έντονο το ερώτημα που πλανάται, αν θεωρείτε, πως θα γίνει μια προσπάθεια συστράτευσης των συλλόγων των Ιωαννίνων, ώστε να υπάρξει ένα μέλλον -άμεσο και έμμεσο- τουλάχιστον πιο αισιόδοξο.

ioanninabasket team...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου