Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΥΘΙΑ...


Η χρονιά για τον Κρόνο επί της ουσίας, ας μη γελιόμαστε, έχει τελειώσει, καθώς απομένουν 7 αγωνιστικές για το τέλος, έχει απομακρυνθεί 4 βαθμούς από την σωτηρία (δηλαδή 4 νίκες και δυο ήττες του Παπάγου για να τον περάσει) και εκτός αυτού, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τώνη, Σφήκα και Αυγερινού, αφού ενεπλάκησαν και οι τρεις στα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγωνα με αφορμή τα... φαλτσοσφυρίγματα (αλλά πολύ φαλτσό!) του σενιόρ Κιούρκα from Patra City. Σύμφωνα μάλιστα με ένα σημερινό δημοσίευμα του basketblog.gr ο Τώνης ίσως και να μη κινδυνεύσει με τιμωρία, αφού είχε ρόλο πυροσβέστη, αλλά σίγουρα οι Σφήκας και Αυγερινός θα τιμωρηθούν (οι πληροφορίες λένε 7 αγωνιστικές έκαστος).

Πλέον ο Κρόνος δεν έχει να περιμένει κάτι, αφού ξέρει το μέλλον του. Έχει πέσει από τη Γ' Εθνική μετά από τρία χρόνια, με τρόπο άσχημο και που, όπως αρκετοί τονίζουν, δεν του άξιζε. Αυτά βέβαια θα τα πούμε και πιο μετά, όταν θα είναι η ώρα που λένε... Το ερώτημα που βασανίζει όσους εχουν μείνει να ασχολούνται με την ομαδα, είνια τι θα γίνει στο μέλλον, μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Ας αρχίσουμε από τα σίγουρα. Το σίγουρο είναι, τη δεδομένη στιγμή, οτι η ομάδα πέφτει, δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για βραστό λουκάνικο και πως οι ιθύνοντες της θέλουν να δημιουργήσουν ένα κορμό από ντόπια παιδιά (προώθηση του εφηβικού εν ολίγοις) για τη συνέχεια. Από εκεί και περα τίποτε δεν είναι σίγουρο. Ούτε καν η παραμονή Κοντογιάννη. Οι ιδέες βέβαια είναι πολλές. Όλες όμως υπόκεινται σε ένα κοινό παρονομαστή...

Το χρήμα. αν αυτό βρεθεί πολλά θα αλλάξουν. Πιστέψτε μας, πάρα πολλά! Ακόμα και η κατηγορία που θα παίζει η ομάδα. Όχι προς τα κάτω, αλλά προς τα πάνω. Και μάλιστα, πολύ προς τα πάνω! ΚΑτά Α2 ή και Α1 μεριά! Αλλά το άτιμο το money money που έλεγαν και οι ABBA δεν βρίσκεται, γιατί στις μέρες μας δεν υπάρχει ένας richmens world. Μπορεί να αλλάξει κάτι; Μόνο η Πυθία το ξέρει, αλλά πρέπει να το πει σύντομα.
Από τη πλευρά μας, έχουμε να πούμε, οτι αξίζει, αν κάποιος αγαπά το αθλημα (ή και κάποιοι) να ασχοληθούν. Για να το κάνουν πρέπει να τους κυνηγήσεις και να τους πείσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου