Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...

Μια εύκολη προπόνηση είχε την ευκαιρία να κάνει ο Κρόνος απέναντι στον Πειραϊκό. Οι Γιαννιώτες επικράτησαν με 82-52 μιας ομάδας που δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο ρυθμό του αγώνα.
Από την αρχή, φάνηκαν οι... διαθέσεις των παικτών του Π. Κοντογιάννη. Αν και στα πρώτα δυο με τρία λεπτά αμφότερες ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (7-7), ο Κρόνος στη συνέχεια πάτησε γκάζι και ο Πειριαϊκός είδε μόνο τη σκόνη του.
Χάρη στην πολύ καλή του επίθεση, αλλά και στην άμυνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κρόνος κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά που του έδινε το δικαίωμα να μην παίξει με άγχος και να παράλληλα να μπουν στο ματς νέοι ηλικιακά παίκτες (Ρήγας, Αγγέλης).
Πρωταγωνιστές... οι συνήθεις ύποπτοι. Ο Αυγερινός είχε 14 με 4 τρίποντα off balance, ο Τελούδης συνεχίζει να γοητεύει και σήμερα πρόσθεσε άλλους 17 στο ενεργητικό του, ενώ ο Λυμπάρης αποδεικνύει, οτι είναι αυτό που χρειαζόταν η ομάδα στο ζωγραφιστό.
Έτσι, το 2008 έκλεισε με νίκη. Μια νίκη σημαντική που επιτρέπει στον Κρόνο να βρίσκεται σε επαφή με την πρώτη 4αδα, που άλλωστε είναι και ο στόχος για φέτος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πιτσίλκας - Καρκατσέλας
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-14, 41-34, 64-41, 82-52
ΚΡΟΝΟΣ: Τώνης 6, Πρέντζας 7, Αυγερινός 14, Λυμπάρης 15, Τελούδης 17, Ρήγας, Σφήκα 10, Μπερερής 2, Μπόσμος 2, Αγγέλης

admin...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου