Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

H 11η αγωνιστική της Γ' Εθνικης

Κρίσιμη θεωρείται από πολλούς η 11η αγωνιστική της Γ' ΕΘνικής, αφού οι αναμετρήσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα αναμένεται να κρίνουν πολλά, σε ότι αφορά τη θέση των ομάδων στην βαθμολογία , δυο μόλις αγώνες πριν από το τέλος του πρώτου γύρου.

Ο Κρόνος υποδέχεται τον Πειριαϊκό, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, στο ΕΑΝΚΙ, με στόχο φυσικά τη νίκη (4η συνεχόμενη), που θα τον ανεβάσει και άλλο στη βαθμολογία. Για τους Γιαννιώτες προβλήματα δεν υπάρχουν, και ο Παναγιώτης Κοντογιάννης περιμένει τους παίκτες του να τα δώσουν όλα, για το ροζ φύλλο.

Από την άλλη, ο Πειραϊκός, έχει μια σημαντική αλλαγή σε σχέση με το πως ξεκίνησε τη χρονιά, αφού στην άκρη του πάγκου κάθεται νέος κόουτς και θέλει το διπλο σε μια έδρα όπου πέρυσι δεν κατάφερε να περάσει, για να θέσει και αυτός υποψηφιότητα (όπως και ο Κρόνος) για 4αδα πριν το τέλος του πρώτου γύρου.
Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, η Πρέβεζα ταξιδεύει για το ματς κόντρα στο Πέραμα, του Ντίνου Καλαμπάκου, πλέον, (πρώην του Γκυζιακού), ενώ η Λευκάδα σε ένα ακόμα ντέρμπι ταξιδεύει στο Άργος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

12μ μ ΚΡΟΝΟΣ- ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ (Πιτσίλκας - Καρκατσέλας)
17μμ ΠΕΡΑΜΑ- ΠΡΕΒΕΖΑ
17μμ ΑΕΚ- ΔΟΞΑ Λ
12μμ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΠΑΠΑΓΟΥ
18μμ ΚΑΠ- ΚΡΑΝΙΔΙ
18μμ ΑΛΙΜΟΣ- ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου