Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Στη Λευκάδα ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος

Ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος είναι ο νέος τεχνικός της Δόξας Λευκάδας, μετά από το διαζύγιο με τον Δημήτρη Τσολάκη, ο οποίος κατηφόρησε στην Πάτρα, αποδεχόμενος την πρόταση της Ολυμπιάδας Πατρών (Α2).

Ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος ανήκει στους πολύ καλούς νέους Έλληνες προπονητές και ξεκίνησε τη χρονιά στον Κεραυνό Αιγίου (Α2), απ' όπου, όπως τονίστηκε, απομακρύνθηκε φιλικά, για να αναλάβει ο εμπειρότερος Νίκος Παύλου. Πέρυσι, ο Πελλοπονήσιος κόουτς είχε την ομάδα της Κορίνθου, η οποία φέτος δεν μπόρεσε να κατέβει στο πρωτάθλημα και τη θέση της πήρε το Κρανίδι. Με τη Δόξα ο κ. Χρυσανθόπουλος θα προσπαθήσει να κρατήσει το ίδιο αγωνιστικό στυλ, με σκοπό την διατήρηση της ομάδας στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί, οτι οι ιθύνοντες των νησιωτών είχαν προσεγγίσει αρχικά τον Μάκη Γιάτρα, που παραιτήθηκε από την Ε. Α Πατρών, ωστόσο δεν επετεύχθη ο γάμος μεταξύ των δύο πλευρών.


ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ
ΣΤΟΝ ΚΩΤΟΥΛΑ

Όλα τα είχε η μαρριωρή ο φερετζές της έλειπε. Ο λόγος για τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος έχει μείνει που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία του 1ου Νότιου Ομίλου και αποτελεί την αρνητική έκπληξη της σεζόν, έκανε και διακοπή συμβολαίου, έως το τέλος της περιόδου και στον Κώστα Κωτούλα. Ο 29 χρονος γκαρντ σύμφωνα με πληροφορίες υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αφού ενεπλάκη, μαζί με τον Σωτήρη Καλλαπανίδα (πρώην του Αρκαδικού) σε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Νιπεργιάλη. Η τιμωρία, πάλι, στον Καλλαπανίδα ήταν χρηματικό πρόστιμο.


admin




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου