Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΚΡΟΝΟΣ- ΠΕΡΑΜΑ την Κυριακή στις 12μμ (;)

Την ομάδα του Περάματος αντιμετωπίζει μεθαύριο, Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι στη Λιμνοπούλα ο Κρόνος. Το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ξεκινά και πάλι, ύστερα από τη διακοπή των Χριστουγέννων και η ομάδα των Ιωαννίνων θα αγωνιστεί απέναντι σε μια εκ των καλύτερων του πρωταθλήματος.























Ο ΚΡΟΝΟΣ

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Κρόνο αφού η χρονιά δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο. Οι παίκτες έχουν κάνει ελάχιστες προπονήσεις στο διάστημα που μεσολάβησε από τον αγώνα απέναντι στον Πειραϊκό, δεν έχουν πληρωθεί (όπως γράφαμε και σε προηγούμενο Post) και δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση για τον αγώνα, η διεξαγωγή του οποίου, αν και δεν είναι σίγουρο, ίσως και να κινδυνεύσει. Σημαντική είναι η αυριανή προπόνηση αφού θα ξεκαθαριστεί το θέμα αυτό, φαίνεται όμως, οτι οι παίκτες του Κρόνου είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ότι δικαιούνται.
Ακόμα όμως και αν παίξουν, θα το κάνουν απροπόνητοι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οπότε, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.
Μέσα στο κλίμα αυτό βέβαια αγωνιστικά νέα δεν υπάρχουν, θα έχει ενδιαφέρον ωστόσο να δούμε, αν και εφόσον, γίνει ο αγώνας, τα όσα θα διαδραματιστούν εκτός των γραμμών.


ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

Αναμφίβολα, οι παίκτες του Περάματος θέλουν να "εκμεταλλευτούν" τα προβλήματα του Κρόνου και να κάνουν ότι και οι ΚΑΠ και ΑΕΚ. Να περάσουν δηλαδή από το ΕΑΝΚΙ με το ροζ φύλλο. Το ταλέντο το έχουν, την ικανότητα επίσης, και, ενώ το ματς ήταν από τα ντέρμπι της αγωνιστικής, τώρα, έχει ακλόνητο φαβορί.
Προβλήματα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν στην τελευταία προπόνηση δεν υπάρχουν και η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου θα αγωνιστεί πλήρης.

Διαιτητές, τέλος, της αναμέτρησης θα είναι οι κκ Τσούνας και Αναστόπουλος με κομισάριο την κα Μπώκου.

Τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής είναι:


Πειραϊκός - Άλιμος στις 6μμ
Νέο Σχολείο- ΚΑΠ στις 6μμ
Λευκάδα- ΑΣΚ στις 12μμ
Παπάγου- Πρέβεζα στις 5μμ
Κρανίδι -Κόροιβος στις 6μμ

Ρεπό έχει η ΑΕΚ που αντιμετώπιζε τη Μάνη


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΑΓΩΝΕΣ:

1. ΑΕΚ Άργους 21 10-1
2. Πέραμα 20 9-2
3. Δόξα Λευκάδας 19 8-3
4. Κεφαλονιά 19 9-3
5. ΚΑΠ 18 7-4
6. Κρόνος Ιωαν. 17 6-5
7. Άλιμος 17 6-5
8. Νικόπολη 16 5-6
9. Πειραϊκός 16 5-6
10. Παπάγου 15 4-7
11. Κόροιβος 15 4-7
12. Κρανίδι 15 3-8
13. Νέο Σχολείο 13 2-9
14. Μάνη 2 0-2 (μηδενισμός)



















admin...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου