Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

O Μάκης Γιατράς στην Λευκάδα...

Εν τέλει, ο γάμος του Μάκη Γιατρά με τη Δόξα Λευκάδας θα πραγματοποιηθεί, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο νεαρός κόουτς είπε στους διοικούντες την ομάδα του όμορφου νησιού το "ναι" για συνεργασία έως το τέλος της περιόδου.

Το σίριαλ για εξεύρεση του νέου προπονητή της Δόξας, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Τσολάκη, που δεν είπε όχι στην Α2 και την Ολυμπιάδα Πάτρας, έληξε, αφού όμως είχαν παιχτεί αρκετά επείσόδια. Αρχικά, οι άνθρωποι της Δόξας είχαν προσεγγίσει τον κ. Γιατρά, ο οποίος όμως, τότε, δεν είχε πει το "ναι". Στη συνέχεια μίλησαν με τον Γιάννη Χρυσανθόπουλο, ο οποίος, αν και ήθελε, δεν μπορούσε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να βρίσκεται συνεχώς στη Λευκάδα. Τελικά ο κύκλος... έκλεισε, και ο Μάκης Γιατράς είναι ο νέος προπονητής της Δόξας.


Το ντεμπούτο του άλλοτε κόουτς της Κεφαλονιάς και της ΕΑ Πατρών θα γίνει, πιθανόν, στον μεθαυριανό αγώνα με την πρώην ομάδα του, την Κεφαλονιά, στο κλειστό της Λευκάδας, με τη γηπεδούχο να θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από τους έτερους νησιώτες της λίγκας και να τους... αφήσει πολύ πίσω στη μάχη για το πρωτάθλημα.



admin...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου