Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΖΗΤΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ

Πολλά ήταν τα παράπονα που είχαν οι ιθύνοντες του Πειραϊκού μετά τη λήξη του σημερινού παιχνιδιού κόντρα στον Άλιμο. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως οι διαιτητές του αγώνα με τα σφυρίγματά τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, ενώ ισχυρίζονται πως οι κκ. Διμπινούδης - Πιτσίλκας Μ. ήταν εχθρικοί απέναντι στον Πειραϊκό.


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά το τέλος του αγώνα:

"Η σιωπή μας εκλαμβάνεται από ορισμένους ως αδυναμία. Η υπομονή μας όμως τελείωσε. Στον αγώνα ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ – ΑΛΙΜΟΣ, οι κύριοι Διμπινούδης και Πιτσίλκας Μ. με τα σφυρίγματά τους μας έκαναν να σκεφτούμε σοβαρά το ενδεχόμενο τα λάθη τους να μην προήλθαν από απροσεξία, αφού η συμπεριφορά τους ήταν τουλάχιστον εχθρική προς την ομάδα μας.
Χαρακτηριστικό είναι πως παρά το γεγονός πως ήμασταν γηπεδούχοι είχαμε τα διπλάσια φάουλ σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα. Με τα σφυρίγματά τους οι δύο διαιτητές αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα εις βάρος μας και αυτό δεν θα το ανεχτούμε. Θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο τρόπο, προκειμένου να δικαιωθούμε και ζητάμε επανάληψη του συγκεκριμένου αγώνα.
Μπράβο σας κύριοι! Θα θέλαμε να ξέρουμε αν αισθάνεστε καλά που κλέψατε το ψωμί δώδεκα παιδιών, που έδωσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο για να πάρουν τη νίκη. Συγχαρητήρια και σε εσάς "κύριε" Ζωντέ (το κύριε δεν είναι τυχαία σε εισαγωγικά) που αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού γυρνώντας προς τον πάγκο μας κάνατε άσεμνη χειρονομία προς τον τεχνικό μας κ. Γεωργικόπουλο βρίζοντάς τον. Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν το ποιών του χαρακτήρα σας".



πηγή: basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου