Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ -ΕΦΥΓΑΝ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ!

Τέλος καλό όλα καλά για τον Κρόνο, αφού την τελευταία στιγμή η διοίκηση ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της και κατέβαλε μέρος των οφειλομένων στους παίκτες, που είχαν δώσει τελεσίγραφο έως και τη περασμένη Τρίτη. Έτσι, η ομάδα του Παναγιώτη Κοντογιάννη πρόλαβε να κάνει δυο- τρεις προπονήσεις για το αυριανό ματς με την Αγία Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του Κοντόπευκου.

Και πάλι όμως τα προβλήματα δεν φεύγουν, αφού η πολυήμερη αποχή των παικτών από τις προπονήσεις έχει κάνει την ομάδα ευάλωτη και την έχει θέσει εκτός φόρμας. Συν τοις άλλοι δυο παίκτες αποτελούν παρελθόν από τον Κρόνο. Πρόκειται για τους Γιώργο Μπερερή και Βασίλη Μπόσμο που για προσωπικούς λόγους έφυγαν από την ομάδα. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε, οτι ο δεύτερος είχε τάσεις... φυγής και πιο πριν, όταν για δυο ημέρες δεν άντεξε χωρίς χρήματα και έφυγε, γυρίχοντας όμως πίσω. Τότε, όπως ίσως θυμόνται κάποιοι είχε φύγει -για άλλους λόγους- από την ομάδα ο Μιχάλης Σβορώνος. Έτσι, ο Κρόνος μετρά από την αρχή της λίγκας 3 απώλειες και πλέον οι λύσεις για τον κόουτς Κοντογιάννη μειώνονται δραματικά.

Από την άλλη η Αγία είναι σε καλή
κατάσταση και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει τις πτήσεις της κοντά στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Διαιτητές θα είναι οι κκ Καμπίτσης και Μακρής.



















Ο αγώνας αυτός σηματοδοτεί και
την έναρξη του Β' γύρου στο πρωτάθλημα, με τον Κρόνο να θέλει, στα δύσκολα 4 πρώτα ματς (ΚΑΠ, Κόροιβος, ΑΕΚ, ΑΣΚ) να πάρει έστω μια νίκη για να μην αρχίσει να κινδυνεύει σοβαρά. Στο ματς του πρώτου γύρου η Αγία είχε κερδίσει μέσα στα Γιάννενα στα τελευταία δευτερόλπετα με 78-80.

Τα υπόλοιπα ματς ειναι:

Περάματος 18.00 ΓΣ Περάματος Ερμής-Άλιμος Αντερριώτης-Νανούρης (Τσίχλας)

Αμαλιάδας 17.00 Κόροιβος-Πειραϊκός Μίγδος-Τσίγας (Κωστής)

Άργους 18.00 Πήγασος-Νέο Σχολείο Καραλής-Κουτσοδήμος (Γιαλικάρης)

Αργοστολίου 12.00 Κεφαλονιά-Κρανίδι Πλάγος-Κυριακόπουλος (Μπατζάκας)

Παπάγου 17.00 Παπάγου-Δόξα Λευκ. Δαρλαμήτσος-Καρακάσης (Βαρυπάτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου