Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ

Τα μαντάτα δεν είναι ευχάριστα για τον Κρόνο Ιωαννίνων. Μπορεί γιαμερικους η κρίση να ξεπεράστηκε, αλλά αυτό έχει συμβεί στα χαρτιά μόνο. Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι, η διοίκηση δεν μπορει να βρει χρήματα και όλα δείχνουν, οτι ο υποβιβασμός, δεδομένης και της ασχημης βαμολογικής θέσης της ομάδας ειναι αναπόφευκτος.
ΟΙ παίκτες θα πρέπει να δείξουν έως και το τέλος του πρωταθλήματος χαρακτήρα, ώστε να σωθούν τα προσχήματα, αλλά προσωπικής μας άποψη είναι, οτι η ομάδα είναι καλύτερα να πέσει. Δεν είμαστε κακοί, αλλά με τόσα προβλήματα και με τόση μεγάλη δυσκολία εξεύρεσης οικονομικών πόρων, δεν βλέπουμε τι άλλο μπορεί να γίνει.
Οι παίκτες δικαίως ζητούν τα δεδουλευμένα τους, η διοίκηση δεν μπορεί να τους τα προσφέρει, άμεσα τουλάχιστον και η εικόνα είναι απλή. Έντεκα αγωνιστικές πριν το τέλος, ο Κρόνος δείχνει ένα βήμα πριν το γκρεμό. Το τι θα έπρεπε να είχε γίνει θα το πουμε στο τέλος. Όχι τώρα. ΠΟλλά θα έπρεπε να είχαν γίνει. Όλοι έχουν μεριδιο ευθύνης. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι.
Ο Κρόνος είναι καλό να γυρίσει στην ΕΣΚΑΒΔΕ, ώστε με μια νέα προσπάθεια να ανέβει και πάλι, όποτε μπορέσει. Ένας φίλος λέει, οτι το μπάσκετ στα Γιάννενα έψει ψοφήσει. Υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο και ο ΠΑΣ. Δεν θα ενστερνιστούμε την άποψη αυτή, μα δεν θα την απορρίψουμε κιόλας. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να μην την απορρίψουμε...

admin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου