Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Διαλύεται ο Κρόνος (;)

Ορατός είναι ο κίνδυνος να μην αγωνιστεί στο ματς με τον Άλιμο (μεθαύριο στις 12 το μεσημερι) ο Κρόνος μιας και τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα έχουν κάνει τους παίκτες να μην επιθυμούν να κατέβουν στο ματς. Μάλιστα, ο κίνδυνος της διάλυσης της ομάδας είναι ορατός, όπως τονίζουν πηγές, αλλά τίποτε ακόμη δεν μπορεί να προεξοφληθεί.

Χθες ξοφλήθηκαν κάποια χρωστούμενα από την περυσινή σεζόν, ενώ αναμενόταν να πληρωθούν οι παίκτες έναν από τους αρκετούς μήνες που δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος, ωστόσο, όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ, νιώθουν ότι τους έχουν εγκαταλείψει στην τύχη τους. Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Κοντογιάννης, δηλώνει οτι «Προσπαθούμε να πείσουμε τα παιδιά να κατέβουν στον Άλιμο» και δεν αποκλείει και το γεγονός της διάλυσης του Συλλόγου.
Στην αντίπερα όχθη, οι άνθρωποι της διοίκησης περιμένουν τις τελευταίες ημέρες μια χορηγία, ώστε να ανασάνουν οικονομικά, τονίζουν, όμως ότι δεν τίθεται θέμα διάλυσης της ομάδας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες συζητήσεις με ανθρώπους που θέλουν να μπουν στο Διοικητικό σχήμα του Συλλόγου, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά.

Αν ο Κρόνος αγωνιστεί μεθαύριο στον Άλιμο, θα το κάνει εντελώς απροπόνητος απέναντι σε μια ομάδα που φέτος ξεκίνησε άσχημα, αλλά έχει δείξει το καλό της πρόσωπο τους τελευταίους μήνες και μέσα στην έδρα της δεν θέλει τίποτε άλλο από το ροζ φύλλο. Διαιτητές θα είναι οι κκ Χαλαμπαλάκης και Μαρνελάκης.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου είναι το εξης: Ερμής Περάματος - ΑΣ Παπάγου, ΚΑΠ – Πειραϊκός, Κόροιβος Αμ. – Νέο Σχολείο ΓΕΑ, ΑΕΚ Πήγασος Άργους – ΑΟ Κρανιδίου, Νικόπολη Πρ. –Δόξα Λευκάδας

admin...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου