Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

ANALYZE THIS part 2...

> Πλασαρισματα και υποβιβασμός στην Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ...






ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΑ:


Ενδιαφέρον υπάρχει και στα πλασαρίσματα που θα γίνουν ως το τέλος της κανονικής περιόδου στην κατηγορία, τόσο για την είσοδο στα πλεϊ οφ, όσο και για την καλύτερη θέση των ομάδων που ήδη βρίσκονται εκεί.

Ξεκιναμε με την είσοδο στην έξτρα περίοδο. Όπως φαίνεται θα παλέψουν ο Σπάρτακος με τη Παραμυθιά, του Νίκου Πάνου. Όχι, οτι δεν μπορεί να προλάβει και το τραίνο ο Φαίακας, αλλά έχει ΄χασει από Σπάρτακο και Παραμυθιά (από το πρώτο εχει χάσει και τη διαφορά της νίκης του στο πρώτο γύρο).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα δείχνει να ευνοείται ο Σπάρτακος, αφού έχει στις επόμενες 4 αγωνιστικές να παίξει μέσα με την Άρτα, που έχει κουνήσει μαντήλι, έξω με τον Αίολο που είναι στην ίδια μοίρα με εκείνον και είναι καλύτερη ομάδα από αυτόν, έξω με τον Κερκυραϊκό και μέσα με το Λούρο.

Από την άλλη η Παραμυθιά έχει: έξω με Ναύπακτο, μέσα με Βόνιτσα, έξω με ΑΓΣΙ και μέσα με Κερκυραϊκό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Σπάρτακος δεν έχει πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα από την ομάδα του Νίκου Πάνου, αλλά μπορεί στις 4 επόμενες αγωνιστικές να κάνει 3 νίκες, ενώ, πάντα με το νόμο των πιθανοτητων, η Παραμυθιά μπορεί 1.


ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ:


Και εδώ τα πράγματα δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα. Όπως είπαμε, αν πέσει ομάδα από τη Γ΄Εθνική -σίγουρα δηλαδή θα πέσει μια, ο Κρόνος- θα υποβιβαστούν τρεις αντί για δυο που είναι το συνηθέστερο. Σε αυτή τη περίπτωση, καταδικασμένη δείχνει η Άρτα, ενώ η Ναυπακτος ίσως και να μπορέσει, αν και είναι υπερβολικά δύσκολο. Η ομάδα της όμορφης πόλης έχει να παίξει με Παραμυθιά μέσα, Φαίακα έξω, ΓΕΑ μέσα και Δόξα έξω. Από την άλλη ο Φαίακας είναι σε πιο δύσκολη θέση αφού θα παίξει με Παναιτωλικό έξω, Ναύπακτο μέσα, Βόνιτσα έξω και ΑΓΣΙ μέσα.


Γίνεται λοιπόν, αντιληπτό, οτι οι τρεις ή δυο που θα κουνήσουν μαντήλι έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Α2. Όσο για εκείνους που δεν ξεγράφουν και τη Παραμυθιά, από το κόλπο του... υπόβιβασμού, τέτοιο σενάριο υπάρχει, αλλά οι Φαίακας και Ναύπακτος δύσκολα να κάνουν κάτι το αξιοσημείωτο στα επόμενα 4 ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου