Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ Η Γ' ΕΘΝΙΚΗ...

Επιστρέφει στα παρκέ μετά τη διακοπή για τις Απόκριες και τη Καθαρά Δευτέρα η Γ΄Εθνική, με τρία μεγάλα ματς. Το δικό μας ενδιαφέρον, βέβαια, είναι αρκετά έως υπερβολικά πολύ μειωμένο, αφού ο Κρόνος έχει ήδη κουνήσει μαντήλι και ταξιδεύει στη Λευκάδα, η οποία θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά πρώτης ή δεύτερης θέσης.

Το μεγαλο παιχνίδι, πάντως, γίνεται στο Άργος εκεί όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί το Περάμα στο ντέρμπι για τη πρωτιά. Με νίκη η ομάδα του Κώστα Οικονομάκη εξασφαλίζει ουσιαστικά το πρωτάθλημα και την άνοδο, ενώ με ήττα η μάχη για την άνοδο παίρνει φωτιά και στο κόλπο μπαίνουν και άλλες ομάδες (Πέραμα και ΚΑΠ). Βέβαια, μέσα στην αναμπουμπούλα, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την απόφαση της Ομοσπονδίας για το Πειραϊκος -ΑΕΚ, όπου οι γηπεδούχοι έχουν ζητήσει επανάληψη, ακόμα όμως τα φυντάνια της ΕΟΚ περί άλλων τυρβάζουν (θα τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα αποφασίσουν).

Στα υπόλοιπα μεγάλα ματς, η Κεφαλονιά φιλοξενεί τον Κόροιβο, στο ντέρμπι της χαμένης ελπίδας για τους πρώτους, αλλά και στο ματς do or die για τους δεύτερους, αφού σε περίπτωση ήττας ο κίνδυνος υποβιβασμού θα επιστρέψει. Η ΚΑΠ, τέλος, ταξιδεύει έως τη Πρέβεζα, για το δύσκολο ματς με τη Νικόπολη, στο οποίο οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μη μπουν σε περιπέτειες και χύσουν τη καρδάρα με το γάλα που μάζευαν όλη τη χρονιά.

Τέλος, ο Παπάγου υποδέχεται τον Άλιμο και με νίκη, συναρτήσει και των άλλων αποτελεσμάτων αφήνει πίσω του το φάσμα του υποβιβασμού, ενώ σε ένα αδιάφορο απο βαθμολογικής άποψης ματς, το Κρανίδι φιλοξενεί το Νέο Σχολείο.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παπάγου 18.00 ΑΣ Παπάγου - ΑΛΦ Αλίμου Τεφτίκης, Νανούρης (Μακρίδης)

Λευκάδας 18.00 ΑΕ Δόξα Λευκάδας - ΓΑΣ Κρόνος Ιωαν. Παυλόπουλος, Πιτσίλκας Μ. (Μπατζάκας Χρ.)

Ερμιόνης 18.00 ΑΟ Κρανιδίου - Νέο Σχολείο ΓΕΑ Διμπινούδης, Σιώκας (Κοκκόρης)

Άργους 18.00 ΑΕΚ Πήγασος Αργους - ΓΣ Περάματος Ερμής Επιτροπάκης, Μπορμπαντωνάκης (Γιαλικάρης)

Πρέβεζας 17.00 ΣΚ Νικόπολη Πρεβ. - ΚΑΠ Καραλής, Καμπίτσης (Σοφιανοπούλου)

Αργοστολίου 12.00 ΑΣ Κεφαλονιά - ΑΣ Κόροιβος Αμαλ. Τσώνος Β., Καραβίτης (Κωστής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 19 ματς)

1.ΑΕΚ Άργους 35,
2.Πέραμα 34,
3.Αγία Παρασκευή 33,
4.Κεφαλονιά 32,
5.Δόξα Λευκάδας 31,
6.Άλιμος 30,
7.Κόροιβος Αμαλιάδας 29,
8.Νικόπολη 29,
9.Παπάγου 29,
10.Πειραϊκός 26,
11.Κρόνος Ιωαννίνων 26,
12.Κρανίδι 24,
13.Νέο Σχολείο 22,
14.Μάνη 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου