Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ FORUM...

Έπειτα από ένα ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού όλα κινούνται στο ρυθμό του. Το μπασκετικό φόρουμ basketforum.gr είναι πασίγωνστο στους απανταχού ρέκτες του μπάσκετ. Ας δουμε τι λένε τα μέλη του περίπου δυο ώρες μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 77-75.

-Αρκετά καλός και ο Πελεκάνος σήμερα νομίζω...έδειξε (ξανά) ότι μπορεί να τον υπολογίζει ο Γιαννάκης...ειδικά τώρα που λείπει ο Τσίλι...
-πολυ καλο ματς .. Επρεπε να ειχε καθαρισει το παιχνιδι ο ΟΣΦΠ νωριτερα οταν η διαφορα πηγε στους 10.Πολυ σασπενς ,μεγαλες φασεις οπως η ταπες στον ΔΔ (ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ το χαρηκα δεοντως γιατι τον εχω αχτι!!!! ) ) , γενικα πολυ καλο θεαμα .-Παπαλουκας,Βουισιτς(το χρωσταγε) ηταν leaders .. και μετα ακολουθει ο Γκρηρ που επιτελους εκανε ενα καλο παιχνιδι (οση προσπαθεια και να κανει τις φωτογραφιες δεν τις γλυτωνει στην αμυνα)-Ο Βασιλοπουλος φοβαται να σουταρει ..αθλια ψυχολογια.. ηταν αλλου(σε ορισμενα σημεια καλος στην αμυνα) αλλα ετυχε να βαλει το τελευταιο καλαθι(παλι καλα) που ισως τον βοηθησει να ανακαμψει ..
-ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΟΥΡΟΥ-Παργκο καλος οσο μπηκε .. επρεπε να ειχε μπει περισσοτερο στο β ημιχρονο-Χαλπεριν εβαλε μερικα κρισιμα ποντακια .. αν και στο τελος με ξενερωσε με το χαμενο τριποντο .Το περιμενα ασαλιωτο γι αυτο .. ητα παντως καλος-Ο Ερτσεγκ ακομα φοβαται μην τον ταπωσει το θηριο ο Γιασικεβιτσιους .. ελεος ρε Ζοραν.Λιγο τσαγανο ρε φιλαρακι-Ο Σοφο ηταν σε αλλο γηπεδο ..-Η Πελεκανος-AIRLINES προσγειωνεται στο Ελ.Βενιζελος στις 01:35 .. (εδειξε οτι μπορει να προσφερει ως ενα σημειο)
ΥΓ.Ρε παιδι μου τη καταρα ειναι αυτη με τους τραυματισμους ..?
-μεγαλη νικη ψυχης σημερα απεναντι σε θεους και δαιμονες. τελοςο βασιλοπουλος ειναι σε τραγικη ψυχολογικη κατασταση, φαινεται οτι ειναι λαθος που τον φορτωσαν τοσες ευθυνες χωρις να χει τα απαραιτητα προσοντα. πρεπει να βρεθει ενας τροπος να του ανεβασουν την ψυχολογια δεν ειναι δυνατον να φοβαται να σουταρει πλεον
-Συγχαρητηρια στην ομαδα μου!Ημασταν πολυ καλυτεροι απο τον Παναθηναικο και η πραγματικη διαφορα επρεπε να ειναι πανω απο 10 ποντους.Αλλα δεν πειραζει,1 ποντος αρκουσε.Θα κανω τις παρατηρησεις μου οπως ειδα το παιχνιδι απο το Σεφ:-Νεα ατυχια με τον Πριντεζη.Χασαμε μεγαλη δυναμικη με την απουσια του,αναγκαστηκαμε να παιξουμε πολυ ωρα με Μπουρουση και χρησιμοποιησαμε τον εκτος τοπου και χρονου Ερτσεγκ.Ο οποιος Ερτσεγκ πρεπει να φυγει οπωσδηποτε απο τον Ολυμπιακο του χρονου (ως δανεικος).-Ο Βουισιτς συνεχιζει να με εκπλησει...Πλησιαζει τα παλια του στανταρ!!Δεν το συζηταω οτι αν συνεχισει ετσι ειμαστε φαβορι παντου..Μονο να παιζει ετσι σταθερα-Ο Παπαλουκας ειναι αυτος ο παιχτης,αυτος που κανει τον Ολυμπιακο πρωτο σε Ελλαδα και Ευρωπη.Η ειδοποιος διαφορα,αυτο ειναι Θοδωρα!!-Οσο μας ξενερωνει ο Βασιλοπουλος στην επιθεση τοσο μας πορωνει στην αμυνα..Τωρα που εβαλε και το νικητηριο καλαθι θα τον αφησουμε να κανει ατομικες χωρις να τον κριτικαρουμε για 1 μηνα.Λυκε,ελπιζω να συμφωνεις..-Κριμα για τον Σχορτσιανιτη.Κριμα,πολυ κριμα.Ο φοβος οτι εχει χασει την αισθηση του dominant player επιβεβαιωθηκε..Κανει ραβερσες και χουκ αντι για να την καρφωσει..Κριμα..Αδικηθηκε απιστευτα σημερα αλλα αυτο δεν αλλαζει το συμπερασμα μου!-Μετα και το σημερινο ειναι ξεκαθαρο οτι ο Παργκο θα μεινει μονο Ευρωπη.Αυτα για τωρα..Συνεχιζω αργοτερα
-επειδή μου αρέσει να παίζω με συμβολισμούς.η τάπα του μπουρού στον δδ και το καλάθι του χαλπερίν μπροστά στον δδ σε μια φάση καρμπον με αυτή του άκερ νομίζω πως παραείναι συμβολικά.(βέβαια μπορεί να να μην είναι και εγώ να είμαι ένας γραφικός με προκαταλήψεις... )
-Πολύ μεγάλο παιχνίδι και μεγάλη νίκη για τον Θρύλο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως οι παίκτες μας ήξεραν ότι αν έχαναν, θα τους κυνήγαγε όλο το ΣΕΦ. Αυτό και μερικές άλλες λεπτομέρειες δεν μας άφησαν να πάρουμε μια πιο άνετη νίκη.Κατα τα άλλα η ομάδα στήθηκε πολύ καλά από τον κόουτς, Παπαλουκάς- Βούισιτς ήταν ηγέτες με τα όλα τους, ενώ ο Μπουρούσης έκανε ένα ακόμα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ο Γκριρ σκότωνε όποτε χρειαζόταν. Ο Πελεκάνος απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και ΠΡΕΠΕΙ να παίζει περισσότερο.Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί πέρα από το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, ο Γιαννάκης και οι παίκτες του κέρδισαν τον κόσμο μέχρι τον Μάιο. Ευτυχώς το αδικαιολόγητο- από ένα σημείο και μετά- κράξιμο δεν μας κατέστρεψε και μπορούμε απερίσπαστοι να διεκδικήσουμε την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα




-Όπως αναμενόταν... Η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων δεν είναι τέτοια που να δικαιολογεί 2 ήττες στην ίδια εβδομάδα. Αν μάλιστα μια ομάδα έφτασε κοντά στο 2-0 αυτή ήταν ο Ολυμπιακός και όχι ο ΠΑΟ.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δειλιάζουμε και κωλώνουμε πάνω που το ματς είναι δικό μας. Ο ΠΑΟ σήμερα ήταν πάρα μα πάρα πολύ κακός και δεν άξιζε απολύτως τίποτα. Για την ακρίβεια άξιζε να χάσει καθαρά και με μεγαλύτερο σκορ. Και όμως από βλακείες δικές μας αλλά και από την ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ για φιλοξενούμενο διαιτησία (το λέω κομψά) έφτασε το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ. Κακώς, κάκιστα. Οφείλαμε να το κλειδώσουμε νωρίτερα. Anyway, τέλος καλό όλα καλά. Ελπίζω η νίκη αυτή να μας βοηθήσει να πάρουμε και τα πάνω μας ψυχολογικά. Ραντεβού τώρα στο ΣΕΦ για τους τελικούς.



Όσοι έχετε επισκεφθεί το σαιτ αυτό θα έχετε καταλάβει φανταζόμαστε, οτι όσοι γράφουν έχόυν ένα μπασκετικό επίπεδο. Πραγματικά κάθε φορά χαιρόμαστε να μιλάμε και να μοιραζόμαστε τη τρέλα μας, με... οποιοπαθή άτομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου