Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ...

Μπορεί ο Κρόνος να έχασε από το Κρανίδι με αρκετά μεγάλη διαφορά, αλλά έδειξαν οι έφηβοι του, οτι μπορούν, με πολύ δουλειά βέβαια, να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ του χρόνου. Πλέον, άπαντες προσπαθούν να μπουν σε μια... ρουτίνα, που θα τους φέρει στο τέλος της λίγκας, ώστε να γίνει και το ταμείο. Αυτό που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι προγραμματισμός από τη διοίκηση για τη νέα χρονια.

Η απάντηση "του χρόνου θα κατέβουν οι έφηβοι" κυριαρχεί στα περισσότερα μέλη της, τα οποία δεν έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν παραπάνω. Μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς, αλλά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν των φρονίμων τα παιδιά! Ή τουλάχιστον, πριν πεινάσουν αρχίζουν και καταστρώνουν τα σχέδια τους για το φαγητό που θα φτιάξουν.

Το ζήτημα είναι να έχει κανείς διάθεση για να το φτιάξει καλά και να είναι νόστιμο. Εντάξει, μπορεί να μην είναι φουαγκρά χήνα για του χρόνου, μα στραπατσάδα, αλλά το πως θα τη φτιάξεις μετράει. Μέχρι στιγμής πάντως, ούτε φωνή ούτε ακρόαση, για το... φαγητό.


Σίγουρα εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Όπωσδήποτε ξέρουν καλύτερα. Αλλά και οπωσδήποτε υπάρχει το δεδικασμένο της προηγούμενης χρονιάς, που από το Μάρτη φλέρταραν με την Ξάνθη και τελικά το φαγητό χύθηκε από το τηγάνι... Και σαν να μην έφθανε αυτό, το βιαστικό φαί που κλήθηκαν να φτιάξουν για τη Γ' ΕΘνική ήταν απαίσιο, καμμένο και ως εκ τούτου δεν τρωγόταν, όσο αλάτι διαιτησίας και να είχε μπει.

Θέλουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον Κρόνο να κάνουν κάτι τέτοιο και φέτος;

Ακόμη και αν υπάρξει κάποιο σενάριο συγχώνευσης, μεταφορας, εξαγοράς ίσως (κρατήστε αυτό το τελευταίο) της ομάδας, η διοίκηση καλείται το συντομότερο δυνατόν να καταθέσει τις απόψεις της, ώστε όταν τελειώσει η χρονιά να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επομενη.

Φουαγκρά χήνα δεν θα.. φάμε, ας είναι καλή, όμως, η στραπατσάδα!...



υ. γ Δεν λέμε ποτέ κάτι έτσι για να το πουμε. Κρατήστε λοιπόν αυτό... εξαγορά που γράψαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου