Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΤΡΕΙΣ... ΤΕΛΙΚΟΙ

Μπορεί να απομένουν τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον 1ο όμιλο Νότου, ωστόσο η πρωτοπόρος ΑΕΚ Άργους θέλει τρεις νίκες στους αγώνες που ακολουθούν, προκειμένου να μπορέσουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Το λέμε αυτό καθώς στην τελευταία αγωνιστική το συγκρότημα του Κώστα Οικονομάκη αντιμετωπίζει τη Μάνη που έχει αποχωρίσει από το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχει σίγουρα μια νίκη από τώρα. Έτσι απομένουν τρεις αγώνες προκειμένου η ΑΕΚ Άργους να μπορέσει να κατακτήσει φέτος τον τίτλο και να ανέβει μια κατηγορία. Το πρόγραμμα της ομάδας είναι το εξής: Παπάγου (μέσα), Δόξα Λευκάδας (έξω), Μάνη (μέσα), Κρανίδι (έξω).

Το πρόγραμμα είναι σχετικά εύκολο για μια ομάδα που έχει δείξει πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο στο μπάσκετ και ειδικά σε αυτήν την κατηγορίας κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Αυτό που ευελπιστεί το τεχνικό επιτελείο είναι να επανέλθει όσο γίνεται πιο γρήγορα και ο Δημήτρης Πρόκος, προκειμένου ο Κώστας Οικονομάκης να έχει ένα από τα πιο δυνατά... όπλα του.

Τη δεύτερη θέση μοιράζονται το Πέραμα και η Αγία Παρασκευή. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από την ΑΕΚ Άργους και ευελπιστούν σε... στραβοπάτημα της πρωτοπόρου, προκειμένου να μπορέσουν να έχουν ελπίδες ανόδου. Η ομάδα του Νίκου Χατζηπανηγύρη βρίσκεται στην ίδια μοίρα με την ΑΕΚ, καθώς την ερχόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Μάνη και έτσι θα πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης χωρίς να πατήσει το παρκέ.

Από την άλλη η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου θα παίξει κανονικά τέσσερις αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ελπίζει πως θα έχει το απόλυτο σε αντίθεση με τις άλλες δύο ομάδες. Το κακό για το Πέραμα και την Αγία Παρασκευή είναι ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ΑΕΚ Άργους, το συγκρότημα του Κώστα Οικονομάκη έχει το προβάδισμα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Το πρόγραμμα του Περάματας είναι το εξής: Πειραϊκός (μέσα), Νικόπολη Πρέβεζας (έξω), Κρόνος Ιωαννίνων (μέσα), Παπάγου (έξω), ενώ της Αγίας Παρασκευής: Μάνη (μέσα), Κρανίδι (έξω), Νέο Σχολείο (μέσα), Πειραϊκός (έξω).



πηγή: basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου