Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΣΤΗ ΦΛΟΓΑ Ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Όπως ήδη γράψαμε, ο Παναγιώτης Κοντογιάννης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι η Αναγέννηση/ Φλόγα, μια ομάδα με την οποία έχει εξαιρετικές σχέσεις, αφού ήταν και στο ΔΣ της παλαιότερα!

Μάλιστα ο κόουτς της ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο basketblog.gr. Ο Παναγιώτης Κοντογιάννης δεν αναφέρθηκε καθόλου στον προηγούμενο κόουτς της Φλόγας, Γιώργο Τουλούμη, που παραιτήθηκε μετά το ματς με τη Γουμένισσα (και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον Κοντογιάννη), δήλωσε όμως έτοιμος να ανταπεξέλθει στο στόχο της παραμονής.
Αναλυτικότερα τόνισε, οτι "υπάρχουν ακόμα προοπτικές, πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ικανότητες που έχει η ομάδα. Την γνωρίζω αρκετά καλά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει. Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, εμπιστεύομαι το υλικό της ομάδας. Η παραμονή είναι ο στόχος. Είναι ντροπή για μας να βρισκόμαστε σε αυτή τη κατάσταση. Δεν θα έπρεπε αυτή η ομάδα να παίζει για την παραμονή. Δεν είναι ώρα να δούμε τι φταίει και τι όχι, αυτό που πρέπει είναι να επικεντρωθούμε στον στόχο".

Με τη σειρά μας ευχόμαστε στον πρώην κόουτς του Κρόνου, καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του και μακάρι να τον ξαναδούμε σύντομα στα μέρη μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου