Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

H ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ!





Καταθέτοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα εντός παρκέ, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά κατάφερε να πετύχει σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της πρωτοπόρου ΑΕΚ Πήγασος με 60-58 και να βάλει «φωτιά» στην κορυφή του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.


Παρά τις σημαντικές απουσίες του (αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία αρχηγό Σταύρο Κουμανιώτη, ενώ από προβλήματα τραυματισμού προέρχονταν οι Τσιριγωτάκης, Παναγιωταράκος και Γκοτζογιάννης), ο ΑΣΚ κατάφερε να πετύχει ένα σπουδαίο «διπλό», που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του ακόμα και για άνοδο, ενώ παράλληλα με τη νίκη αυτή μπήκε δυνατά στο κόλπο της διεκδίκησης της 2ης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ.


Η ομάδα μας παίζοντας εξαιρετική άμυνα, κατάφερε να περιορίσει τα επιθετικά «όπλα» των γηπεδούχων και να επιβάλει το ρυθμό της. Παράλληλα, ο ΑΣΚ επέδειξε και επιθετικό πλουραλισμό, έχοντας τέσσερις παίκτες (Τσιριγωτάκης, Τσόχλας, Παναγιωταράκος και Νικολόπουλος) με διψήφιο αριθμό πόντων.


Ο προπονητής Λεωνίδας Παπαδάτος αφιέρωσε εκ μέρους όλης της ομάδας τη νίκη στο γενικό διευθυντή του συλλόγου κ. Θανάση Μουίκη, ο οποίος έχασε τον πολυαγαπημένο του θείο, Νικόλα.


Την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή 22 Μαρτίου), ο ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» το Πέραμα Ερμής, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πάρα πολλά όσον αφορά την άνοδο και τα μπαράζ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θεονάς – Θεοροδώπουλος Ρ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-17, 27-27, 46-45, 58-60
ΑΕΚ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΡΓΟΥΣ (Οικονομάκης): Πρόκος 12, Κοσιώρης 7, Μπίτζης Π., Μπιτζής Δ. 4, Λάππας 19, Νώντας 3, Χαραλαμπάκης 16, Μπέλλης 4 (1).
ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ (Παπαδάτος): Τσιριγωτάκης 15 (3), Γκοτζογιάννης 7 (1), Τσόχλας 15 (1), Παναγιωταράκος 10, Νικολόπουλος 10, Βαβέτσης 3 (1), Καραγεώργος, Βούλγαρης

πηγή: askefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου