Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Όπως είχαμε πει πρώτοι, νέος προπονητής του Κρόνου θα είναι στο εξής ο Μιχάλης Λώλης, μέχρι πρότινος κόουτς των εφήβων, οι οποίοι βέβαια στο εξής θα κατεβαίνουν στους αγώνες, αρχής γενομένης από την μεθαυριανή αναμέτρηση με το Κρανίδι.

Η αντρική ομάδα του Κρόνου τελικά δεν θα συνδράμει των προσπαθειων έως το τέλος της χρονιάς και επι της ουσίας η ομάδα κατά το αγοραίο της έκφρασης "βαράει διάλυση". Μέσα στους... αποστάτες (με αιτία πάντως) είναι και οι Γιαννιώτες παίκτες ή εκείνοι που μένουν πολλά χρόνια στα Γιάννενα καιθεωρούνται... Γιαννιώτες, όπως ο Αυγερινός και ο Ζώτος. Αλήθεια, δεν τους έχει μιλήσει κανείς για την τιμή των όπλων;

Η χρονιά για τον Κρόνο φέτος ήταν άθλια. Από την αρχή της, όλα πήγαιναν στραβά. Ευθύνες υπάρχουν σε όλους, αλλά στο τέλος, όταν η ομάδα χρειάζεται έστω τη συμπαράσταση των δικών της παιδιών εκείνοι της γυρνούν την πλάτη. Και εις ανώτερα κύριοι!


Μπράβο σας! ΜΠορεί όλον αυτόν τον καιρό να λέμε για μισθοφόρους που ήρθαν φέτος κτλ και πως θέλουν να πληρωθούν και καλά κάνουν να θέλουν (αυτό έλειπε), αλλά οι Γιαννιώτες παίκτες τώρα, στο δυσκολότερο σημείο, όταν η ομάδα τους χρειάζεται απλά για να "φύγει" αξιοπρεπώς από τη Γ' ΕΘνική κάνουν τους Κινέζους.

Δεν πειράζει όμως. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Ούτε έχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες στη ζωή τους. Για άλλους το μπάσκετ είναι απλά το χόμπι τους, για άλλους το επάγγελμα τους. Αλλάζει όμως το πως είναι στη πραγματικότητα τα δεδομένα. Αν πιστεύουν κάποιοι, οτι με δυο ή τρία ή τέσσεερα χρόνια στη Γ´ Εθνική έγιναν επαγγελματίες και αξίζουν... τη φανέλα της... Τάου Κεράμικα, δυστυχώς μυαλά δεν αλλάζουμε!

Το σίγουρο είναι, οτι αυτά που γίνονται και που έγιναν φέτος είναι ντροπής πράγματα και δεν αρέσουν σε κανέναν. Ευθύνες έχουν όλοι, μα πάνω από όλα οι.. ξενοδόχοι της πόλης. Οι Γιαννιώτες. Είτε αυτοί είναι στη διοίκηση, είτε στο παρκέ. Δυστυχώς μεταδημοτεύσεις δεν γίνονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου