Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ Η ΕΣΚΑΒΔΕ...


Επιστρέφει στα παρκέ και η ΕΣΚΑΒΔΕ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με τις γιαννιώτικες ομάδες να έχουν κρίσιμες αποστολές. Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση του ΑΓΣΙ στη Βόνιτσα, με τους πρωτοπόρους, ενώ ο Σπάρτακος εχει θεωρητικά εύκολο έργο με τη Δόξα Άρτας.


Ο ΑΓΣΙ


Για τους παίκτες του Θωμά Καννή η αποστολή είναι δύσκολη. Η Βόνιτσα ειναι πρώτη, θέλει να παραμείνει στη θέση αυτή, για να έχει το απόλυτο πλεόνεκτημα έδρας στην έξτρα περίοδο, αλλά και ο ΑΓΣΙ θέλει τη νίκη για να καπαρώσει τη 4η θέση και να αρχίσει να έχει βλέψεις ίσως και για κάτι ψηλότερο. Άλλωστε, αυτό που μετρά είναι το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα για το πλεϊ οφ και σίγουρα οι παίκτες της Γιαννιώτικης ομάδας δεν θα θέλουν να ξεκινήσουν την περίοδο αυτή με μειονέκτημα έδρας (τώρα είναι στη τελευταία θέση των ομάδων που έχουν το πλεονέκτημα, στη 4η).

Η αποστολή της τοπικής μας ομάδας είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά το ταλέντο υπάρχει και σίγουρα τα λεφτά δεν παίζουν μπάσκετ. Η Βόνιτσα είναι δυνατή, όχι όμως άτρωτη. Στο ματς του πρώτου γύρου στη Λιμνοπούλα, η Βόνιτσα είχε κερδίσει τον ΑΓΣΙ με 74-64.


Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


Πολύ πιο εύκολη θα είναι η αποστολή του Σπάρτακου το Σάββατο. Εύκολη μόνο θεωρητικά, καθώς μέσα στο παρκέ τίποτε δεν είναι ευκολο. Η Δόξα Άρτας έχει κουνήσει μαντήλι, αλλά δεν θα παραδοθεί άνευ όρων. Από τη μεριά του ο ΣΠάρτακος θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να είναι εντός πλεϊ οφ.


Στα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει το Ναύπακτος -Παραμυθιά, στο οποίο θα παιχτούν πολλά σε ότι αφορά τον υποβιβασμό (και την είσοδο των πλεϊ οφ!).


Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Λούρος - Γ.Ε.Α.
Σπάρτακος - Δόξα
Κερκυραϊκός - Αίολος
Παναιτωλικός - Φαίακας
Ναύπακτος - Παραμυθιά
Βόνιτσα - Α.Γ.Σ.Ι.
πηγή φωτογραφίας: www.artasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου